Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Δεν έχετε κοπέλα για τις γιορτές; Πρωτοποριακή υπηρεσία σας βγάζει από τη δύσκολη θέση


Όσοι εργένηδες σκέφτεστε με τρόμο τα εορταστικά δείπνα εν όψει Χριστουγέννων, όπου γιαγιάδες και θείες θα σας ρωτάνε...



«πότε θα βρείτε ένα καλό κορίτσι», τότε μία νέα εφαρμογή από τη Βρετανία ήρθε για να σας λύσει τα χέρια, ή μάλλον για να ησυχάσει το κεφάλι σας.

Σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail, πρόκειται για μία έξυπνη τηλεφωνική υπηρεσία που θα προσφέρει τηλεφωνικά μηνύματα, αυτοματοποιημένες τηλεφωνικές κλήσεις και δώρα από την «αόρατη φιλενάδα» ώστε ο εργένης να δίνει την εντύπωση στο οικογενειακό του περιβάλλον ότι έχει σχέση.

Η υπηρεσία διαθέτει τρεις τύπους υπηρεσιών: μία σύντροφο, μία εpωμένη και μία αρραβωνιαστικιά, ανάλογα με τον βαθμό δέσμευσης που επιθυμεί ο συνδρομητής

Στην περίπτωση της απλής συντρόφου, με 10 περίπου δολάρια το μήνα, η υπηρεσία «Απλά Μιλάμε» θα προσφέρει τηλεφωνικά μηνύματα, αυτοματοποιημένες τηλεφωνικές κλήσεις και δώρα (με επιπλέον όμως κόστος). Στην περίπτωση της εpωμένης, η υπηρεσία θα χρεώνει περίπου 30 ευρώ το μήνα και θα προσφέρει στους χρήστες κάποια επιπλέον πράγματα, ενώ στην περίπτωση της αρραβωνιαστικιάς, οι συνδρομητές θα πρέπει να καταβάλουν 50 ευρώ το μήνα, όπου οι τηλεφωνικές συνομιλίες θα είναι ζωντανές, ενώ ο ίδιος ο χρήστης θα μπορεί ο ίδιος να πλάσει τη σχέση του όπως ακριβώς την θέλει.

Μάλιστα, όπως αναφέρει και ο ιδρυτής της υπηρεσίας Ματ Χόμαν «Οι συνδρομητές θα μπορούν να ανεβάζουν και φωτογραφικό υλικό με την ψεύτικη σχέση τους στον λογαριασμό τους στο Facebook, να λαμβάνουν αληθινά φωνητικά μηνύματα , δώρα και σημειώματα»,

Ωστόσο η υπηρεσία δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθεί γιατί δεν έχει ακόμα αποφασιστεί αν στα φωνητικά μηνύματα, θα κρύβονται πραγματικοί ηθοποιοί ή ο υπολογιστής.