Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ-ΗΠΑ: Νεόνυμφοι έγιναν δολοφόνοι επειδή “ήθελαν να σκοτώσουν κάποιον μαζί” !!!

diaforetiko.gr : diaforetiko.gr pennsylvania 600x401 ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ ΗΠΑ: Νεόνυμφοι έγιναν δολοφόνοι επειδή ήθελαν να σκοτώσουν κάποιον μαζί !!! (βίντεο)


Το θύμα του ζεύγους Μπάρμπουρ ήταν ένας 42χρονος άνδρας – Ο σύζυγος τον έπνιξε την ώρα που η σύζυγος τον μαχαίρωσε 20 φορές

Μια φρικιαστική ιστορία με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι δολοφόνων αποκάλυψε η αστυνομία της Πενσυλβάνια.

Πρόκειται για τους νεόνυμφους Ελίτ και Μιράντα Μπάρμπουρ, οι οποίοι τρεις εβδομάδες μετά το γάμο τους, παραπλάνησαν τον 42χρονο Τρόι ΛαΦεράρα με τη δικαιολογία ότι έψαχναν συντροφιά και τελικά τον δολοφόνησαν.

Όπως αποκάλυψαν στους αστυνομικούς, το έγκλημα έγινε στις 11 Νοεμβρίου. Η Μιράντα υποδέχθηκε τον ανυποψίαστο Τρόι στο αυτοκίνητό της έξω από ένα εμπορικό κέντρο. Τότε ο συζύγός της που είχε κρυφτεί στο πίσω κάθισμα τύλιξε ένα καλώδιο στο λαιμό του ανυποψίαστου 42χρονου την ώρα που η γυναίκα του ξεκίνησε να τον μαχαιρώνει. Συνολικά το πτώμα έφερε 20 μαχαιριές στο στήθος.Το φρικιαστικό στην υπόθεση είναι ότι στους αστυνομικούς ισχυρίστηκαν ότι διέπραξαν το έγκλημα επειδή ήθελαν να σκοτώσουν κάποιον μαζί. Μάλιστα, όπως είπαν, ήθελαν να το κάνουν νωρίτερα, αλλά κανείς δεν είχε τύχει να απαντήσει στην αγγελία τους.

Και οι δύο έχουν συλληφθεί και πλέον αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δολοφονία από πρόθεση

Τι είναι το forex και πως θα κερδίσεις χρήματα από αυτό; διαβάστε εδώ>>