Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΙΣΧΥΕΙ: Δείτε τι θα γινόταν αν τα χριστούγεννα έκαναν «κουμάντο» οι άντρες!


Η έρευνα έγινε από την εταιρεία Red Tractor, σε δείγμα 2,000 ανδρών
. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα «τι θα άλλαζαν στον τρόπο που οργανώνονται οι γιορτές των Χριστουγέννων στο σπίτι;»

Σχεδόν, το ένα τρίτο δήλωσε πως οι γυναίκες στρεσάρονται υπερβολικά αυτήν την περίοδο και πάνω από τους μισούς πιστεύουν ότι θα οργάνωναν καλύτερα το θέμα αν ήταν αυτοί επικεφαλής. Το καλύτερα κατά την άποψή τους, σημαίνει λιγότερο αγχωτικό και με μειωμένο κόστος.

Αναλυτικά:

1. Όχι ευχετήριες κάρτες. Οι μισοί από τους άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν πως είναι πολύς κόπος και χρόνος να μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία και πολύ απλά δεν θα το έκαναν.

2. Ποιος ασχολείται με γαλοπούλες; Οχι οι άντρες πάντως. Το παραδοσιακό πιάτο που χρειάζεται ώρες προετοιμασίας, φεύγει από το μενού και αντικαθίσταται με κάτι λιγότερο χρονοβόρο. Περίπου 25% του δείγματος λέει όχι στη γαλοπούλα, ενώ υπάρχει και ένα ποσοστό 20% που δε θα χαλιόταν με μια παραγγελία απέξω.

3. Δεν υπάρχει λόγος να πακετάρεις δώρα στο σπίτι, ήτοι να τρέχεις να αγοράζεις χαρτί φιόγκους κι άλλα τέτοια, όταν πολύ απλά μπορούν να σου τυλίξουν το δώρο στο κατάστημα. Αυτό δήλωσε η πλειονότητα των ερωτηθέντων.

4. Επίσκεψη στα πεθερικά; Ξεχάστε το. Πάνω από το ήμισυ του δείγματος φυσικά είπε όχι στις επισκέψεις στο σπίτι των γονιών

5. Τα παιδιά είναι καλοί βοηθοί. Αρα, τα βάζουμε στο παιχνίδι. Αυτό λένε οι άνδρες. Βάλτε τα μικρά στην κουζίνα και κάντε τα βοηθούς.


6. Τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή γιορτή. Αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει και το 66% των ανδρών που ερωτήθηκαν, δήλωσαν ότι η οικογένειά τους είναι η βασική τους προτεραιότητα την περίοδο των χριστουγέννων.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!! ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟΝ PULSEFIRE EZREAL!! ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΩΡΑ 


πηγή