Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ο Ομπάμα απαγορεύει στην μικρότερη κόρη του να έχει Facebook!To πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, έχει γίνει για τους περισσότερους γονείς ο μεγάλος τους εφιάλτης... Σε ποια ηλικία πρέπει να επιτρέψω στο παιδί μου να ανοίξει λογαριασμό; Πώς μπορώ να παρακολουθώ το προφίλ του και τις συνομιλίες του; Αυτά και άλλα πολλά, τέτοιου είδους «αναπάντητα» ερωτήματα, απασχολούν τους κοινούς θνητούς ανά τον κόσμο... και όχι μόνο!
Το Facebook υπάρχει και στη ζωή του Μπαράκ Ομπάμα, καθώς, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του, δεν επιτρέπει στην μικρότερη κόρη του, Sasha, ηλικίας 12 ετών, να ανοίξει λογαριασμό. Ο αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε ανοιχτά στην δημοσιογράφο τις αμφιβολίες του για το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
«Κρατώ επιφυλακτική στάση απέναντι στο Facebook, κι αυτό γιατί τα παιδιά εκτίθενται δημοσίως. Υπάρχουν πράγματα μέσα στις σελίδες αυτές που δεν πρέπει να δουν και εμείς οφείλουμε να τα προστατεύσουμε», δήλωσε η σύζυγός του, Μισέλ Ομπάμα, η οποία ήταν παρούσα στη συνέντευξη.
Και οι δύο επισήμαναν ότι και η πρόσβαση της πρωτότοκης 15χρονης Malia, είναι περιορισμένη.
Μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν ότι η μεγαλύτερη κόρη τους επιτρέπεται να βγαίνει ραντεβού, χωρίς να πουν εάν αυτό τον καιρό βλέπει κάποιον.
Το προεδρικό ζεύγος παραχώρησε συνέντευξη στην δημοσιογράφο Barbara Walters στο ABC.


http://gr.omg.yahoo.com