Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Οταν η αστυνομία σε... προκαλεί να την αντιπαθήσεις – Απρόσεκτο περιπολικό χτύπησε μια πανάκριβη σταθμευμένη Ferrari


Λάθη εν ώρα δουλειάς γίνονται, αλλά και επιτρέπονται. Αλλωστε δεν έχει υπάρξει εργαζόμενος που να μην έχει κάνει ούτε ένα λάθος.Ομως αυτό που συνέβη στο Λονδίνο μάλλον ξεπερνά τα όρια του... επιτρεπτού. Ο λόγος για έναν... επίδοξο οδηγό περιπολικού που κατάφερε να χτυπήσει ίσως ένα από τα πιο ακριβά αμάξια που κυκλοφορούν στη πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Προσπαθώντας να πραγματοποιήσει μια γρήγορη αναστροφή, ο αστυνομικός δεν υπολόγισε σωστά το χώρο που χρειαζόταν και έτσι κατέληξε να βρεθεί... καρφωμένος στο προφυλακτήρα μιας Φεράρι αξίας 300.000 ευρώ. Φυσικά, το γεγονός αυτό τράβηξε το βλέμματα των έκπληκτων περαστικών που φρόντισαν να φωτογραφήσουν αλλά και να βιντεοσκοπήσουν το τρακάρισμα.
Αφού ενημερώθηκε για το συμβάν, εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα. Ωστόσο, μάρτυρες που είδαν το περιπολικό να τρακάρει το πανάκριβο αυτοκίνητο δήλωσαν πως το λάθος είναι ξεκάθαρα του αστυνομικού που επιχείρησε να κάνει μια αναστροφή έχοντας υψηλή ταχύτητα.

Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης μπορεί να μην είναι καταστροφικό, ωστόσο όπως φαίνεται θα κοστίσει πάνω από 3.000 για να διορθωθεί. Εξ' άλλου από τις φωτογραφίες φαίνεται πως ένα μέρος του προφυλακτήρα της Φεράρι έχει «ξεκολλήσει» από το υπόλοιπο αμάξι. Αντίθετα, οι ζημιές για το περιπολικό είναι ελάχιστες.



Ψάχνεις τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο διαδίκτυο;; Δες εδώ>> και εδώ>> 



πηγή