Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Τι είναι το forex και πως θα κερδίσεις χρήματα από αυτό; (VIDEO)


Βήμα 1/3: Κατανόηση του συστήματος


Το χρηματιστηριακό σύστημα που παρουσιάζεται εδώ βασίζεται στην παρακολούθηση τάσεων, μια στρατηγική ευρέως διαδεδομένη σε επαγγελματίες χρηματιστές και αναγνωρισμένη για την αποδοτικότητα της. Ένας οικονομικός δείκτης σηκώνεται ή πέφτει όταν τον σπρώχνουν στην αντίστοιχη κατεύθυνση μεγάλες οικονομικές δυνάμεις οι οποίες επηρεάζουν τις αγορές, όπως επενδυτικά κεφάλαια και τράπεζες. 





 

Η κύρια αρχή αυτής της μεθόδου που βρήκα είναι πολύ απλή: Αν στο πρόσφατο παρελθόν ένας δείκτης παρουσιάζει σημαντική και συνεχή αύξηση, είναι περισσότερο πιθανό ότι θα συνεχίσει να ανεβαίνει στο κοντινό μέλλον στην ίδια κατεύθυνση παρά ότι θα πάει προς την αντίθετη. Οπότε σύμφωνα με αυτή τη μέθοδο, θα επενδύσουμε στην ανοδική πορεία του δέκτη. Προφανώς , η ίδια λογική ισχύει και στη περίπτωση της καθόδου. Αναγνωρίζοντας τάσεις – Το να αναγνωρίσουμε ένα μοτίβο σε ένα γράφημα είναι αρκετά απλό. Είναι πιο εύκολα να να χρησιμοποιήσετε γραφήματα 5 λεπτών όπως παρουσιάζονται παρακάτω.
Τα «κεράκια» στο γράφημα αντιπροσωπεύουν μια περίοδο αντίστοιχη σε χρόνο 5 λεπτών. Εδώ είναι μερικές τάσεις που μπορούμε να εντοπίσουμε:




Βήμα 2/3: Το καλύτερο ποσό για να επενδύσετε


Ακόμα και όταν ακολουθείτε τέλεια το σύστημα, είναι φυσιολογικό να χάνετε μερικές από τις θέσεις που έχετε ανοίξει. Είναι αρκετά απίθανο να κερδίσετε όλες τις συναλλαγές που θα κάνετε.


Σύμφωνα με τη μέθοδο της παρακολούθησης των τάσεων, ο «έμπορος» πρέπει να κερδίζει περισσότερες συναλλαγές απ’ όσες χάνει, το οποίο θα οδηγήσει σε κέρδη στον λογαριασμό του. Ίσως να υπάρχει μια «κακή» μέρα που θα χάσετε πολλές συναλλαγές, γι’ αυτό αυτό το σύστημα έχει έναν αυστηρό κανόνα για επενδύσεις: 



Αν έχετε 200€ στο λογαριασμό σας, κάθε άνοιγμα θέσης πρέπει να είναι 10€ το πολύ. 

Αν έχετε 500€ στο λογαριασμό σας, κάθε άνοιγμα θέσης πρέπει να είναι 25€ το πολύ. 

Αν έχετε 1.000€ στο λογαριασμό σας, κάθε άνοιγμα θέσης πρέπει να είναι 50€ το πολύ. 


Αν έχετε 2.000€ στο λογαριασμό σας, κάθε άνοιγμα θέσης πρέπει να είναι 100€ το πολύ. 

Plus500
Αν έχετε 5.000€ στο λογαριασμό σας, κάθε άνοιγμα θέσης πρέπει να είναι 250€ το πολύ.

Και πάει λέγοντας: κάθε θέση που ανοίγετε δε πρέπει να αντιπροσωπεύει περισσότερο από 5% του κεφαλαίου σας.



Βήμα 3/3: Εγγραφή σε έναν δυαδικό χρηματιστή








Για να κάνετε μια δοκιμή με το σύστημα προσπαθήστε να ανοίξετε έναν λογαριασμό με έναν δυαδικό χρηματιστή. Υπάρχουν πολλά site για να κάνετε συναλλαγές με δυαδικές επιλογές,αλλά  η plus500 και το eToro είναι από τα καλύτερα που έχω βρει στα ελληνικά και έχουν mobile app για να παρακολουθεις συνεχεία τις αλλαγές των τιμών. Έχουν μια εξαιρετική πλατφόρμα και είναι στους πιο σοβαρούς και πιο αξιόπιστους όσον αφορά στις συναλλαγές με δυαδικές επιλογές.
Επίσης η  Plus500 σου προσφέρει 25€ Χωρίς Κατάθεση για να δοκιμάσετε την πλατφόρμα τους.

Ξεκινήστε Τώρα στην Plus500 Bonus Χωρίς Κατάθεση 25€ »

Ξεκινήστε Τώρα στο eToro με κατάθεση 100€ »