Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

H εξομολόγηση-σοκ του Μπέκαμ!







Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παραδέχτηκε σε τηλεοπτική εκπομπή πως σε ηλικία 17 ετών χρειάστηκε να αυτοϊκανοποιηθεί μπροστά σε φωτογραφία παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να γίνει αποδεκτός στα αποδυτήρια. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Πολλές ομάδες έχουν ως "έθιμο" να ζητούν από ποδοσφαιριστές να περάσουν από μία διαδικασία μύησης όταν μπαίνουν για πρώτη φορά στα αποδυτήρια, όμως αυτό που συνέβη στον... έφηβο Ντέιβιντ Μπέκαμ φαντάζει απίστευτο.

Όπως αποκάλυψε ο 38χρονος πλέον πρώην άσος, όταν ήταν στους Νέους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναγκάστηκε στο πλαίσιο της "μύησης" να αυτοϊκανοποιηθεί, την ώρα που οι συμπαίκτες του έβλεπαν και χειροκροτούσαν- κοιτάζοντας μία φωτογραφία του Κλέιτον Μπλακμορ σε ημερολόγιο τοίχου.

"Όλοι έπρεπε να το περάσουν αυτό προκειμένου να μπουν στην ομάδα νέων όμως η δική μου στιγμή ήταν από τις δυσάρεστες!

Ειλικρινά, ήμουν υποχρεωμένος να κοιτάζω το ημερολόγιο του Κλέιτον Μπλάκμορ και να κάνω συγκεκριμένα πράγματα ενώ κοίταζα.

Με ενοχλεί το γεγονός ότι έπρεπε να το διηγηθώ αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε και δεν θα ήθελα με τίποτα να το ξαναπεράσω".


Ο Κλέιτον Μπλάκμορ φόρεσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 1982 μέχρι το 1994, αγωνιζόμενος σε 186 ματς και πετυχαίνοντας 19 γκολ
Στην ίδια συνέντευξη (περιλαμβάνεται στο ντοκυμαντέρ "Class of 92" το οποίο αναφέρεται στην αναρρίχησή του στο αγγλικό ποδόσφαιρο μαζί με άλλους παίκτες της Μάντσεστερ όπως οι Γκιγκς, Σκόουλς, Μπατ, Γκάρι και Φίλιπ Νέβιλ), ο Μπέκαμ μίλησε και για το αγαπημένο του γκολ.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Άγγλο πρώην άσο αυτό είναι η λόμπα πίσω από τη σέντρα που είχε πετύχει τον Αύγουστο του 1996 απέναντι στη Γουίμπλεντον, με τον Μπέκαμ να προσθέτει πως ο Καντονά ήρθε κοντά του και του είπε "ήταν ένα ωραίο γκολ", κάνοντάς να τον να νιώσει ακόμα πιο όμορφα.






ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ