Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ο δήμαρχος του Τορόντο χόρεψε σε εκκλησία υπό την επήρεια ουσιών (vid)





Μετά το κρακ, το αλκοόλ, τις απειλές και τις αποκαλύψεις για συνευρέσεις με ιερόδουλες, ήρθε η ώρα της εκκλησίας και της… μαριχουάνας για τον Ρομπ Φορντ.

Αφού ομολόγησε ότι καπνίζει κρακ, αφού καταγράφηκε σε βίντεο να υποστηρίζει ότι θέλει να σκοτώσει κάποιον και αφού άλλαξαν οι κλειδαριές του δημαρχείου στο Τορόντο, ο Ρομπ Φορντ ξαναχτύπησε.

Ο δήμαρχος-φαινόμενο, που πλέον δεν έχει καμία διοικητική εξουσία, διατηρώντας μοναχά τον τίτλο του, εθεάθη στην εκκλησία του Δυτικού Τορόντο να χορεύει σε ρυθμούς γκόσπελ.

Κουνώντας ρυθμικά τα χέρια του δίπλα στα μέλη της εκκλησιαστικής χορωδίας και προσπαθώντας να χορέψει σύμφωνα με τη μελωδία του γκόσπελ, ο Ρομπ Φορντ φώναζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα «Αλληλούια».

Ουδείς γνωρίζει αν ο δήμαρχος του Τορόντο επιθύμησε να εξιλεωθεί για τις «αμαρτίες» του πηγαίνοντας στην εκκλησία, αλλά σίγουρα από μία δε μπορεί να απαλλαγεί εύκολα…

Σύμφωνα με πιστό που βρισκόταν κοντά του και ανήρτησε φωτογραφία του στο Twitter ο «άτακτος» δήμαρχος «μύριζε μαριχουάνα». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο προφίλ του ο Τζαμάλ Λιούις για τον Φορντ: «Ο τύπος μυρίζει χασίς».

Όλα αυτά, λίγες ημέρες αφότου οι υποστηρικτές του λάνσαραν καμπάνια υπέρ του προσπαθώντας να συγκεντρώσουν 50.000 δολάρια που απαιτούνται για να καλύψει νομικά έξοδα έπειτα από την απόφασή του να προσφύγει στο δικαστήριο, έπειτα από την αφαίρεση της διοικητικής εξουσίας.

«Ηρθε η ώρα για τους πολίτες του Τορόντο να ορθώσουν το ανάστημά τους και να πουν “αρκετά”. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους άγριους που έχουν συμφέροντα και να τους δείξουμε ότι αυτή η παρενόχληση πρέπει να σταματήσει», αναφέρει κείμενο στην ηλεκτρονική σελίδα υποστήριξης.





Τι είναι το forex και πως θα κερδίσεις χρήματα από αυτό; διαβάστε εδώ>> 







ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ