Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ολυμπιακός… Γιουνάιτεντ!





Τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στους «16» του Champions League. Πρώτο παιχνίδι στις 25/2 στο «Καραϊσκάκη», ρεβάνς στις 19/3 στο «Ολντ Τράφορντ».

Ένα βαρύ όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που όμως περνά περίοδο κρίσης στο μεταβατικό στάδιο μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, θα βρει στο δρόμο του ο Ολυμπιακός για τους «16» του Champions League. 

Ο λόγος για τη Μαν. Γιουνάιτεντ, την οποία οι πρωταθλητές Ελλάδας θα συναντήσουν, πρώτα στο «Γ. Καραϊσκάκης» κι εν συνεχεία στο «Ολντ Τράφορντ». 

H κληρωτίδα στη Νιόν είχε μεγάλα κέφια και ανέδειξε σπουδαία ζευγάρια, από τα οποία ξεχωρίζουν τα Μάντσεστερ Σίτι-Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου. Αναλυτικά: 

Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα 
Μίλαν – Ατλέτικο Μαδρίτης 
Λεβερκούζεν – Παρί Σεν Ζερμέν 
Γαλατάσαραϊ –Τσέλσι 
Σάλκε – Ρεάλ Μαδρίτης 
Ζενίτ – Ντόρτμουντ 
Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου 

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 18 ή 19 και 25 ή 26 Φεβρουαρίου στην έδρα των δεύτερων των ομίλων, ενώ οι επαναληπτικοί στην έδρα των πρώτων στις 11 ή 12 και στις 18 ή 19 Μαρτίου. 

Για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά θα ακολουθήσει νέα κλήρωση στις 21 Μαρτίου, στην οποία δεν υπάρχουν περιορισμοί. Οι πρώτοι προημιτελικοί θα γίνουν 1-2 και οι επαναληπτικοί 8-9 Απριλίου, ενώ οι πρώτοι ημιτελικοί θα γίνουν 22-23 και οι επαναληπτικοί 29-30 Απριλίου. Ο τελικός θα γίνει στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας στις 24 Μαΐου. 

Τι είναι το forex και πως θα κερδίσεις χρήματα από αυτό; διαβάστε εδώ>> 






ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ