Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Πρώτος σε όλη την Ευρώπη ο Ολυμπιακός!!




Ο Ολυμπιακός συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα την ξέφρενη πορεία του και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει γιατί είναι πρώτος σε όλη την Ευρώπη.

Στο κλαμπ των ομάδων χωρίς ήττα στο πρωτάθλημά τους παρέμεινε ο Ολυμπιακός μετά τη νέα του νίκη απέναντι στον Εργοτέλη. Και αυτές είναι μετρημένες στο δάχτυλο του ενός χεριού. Μαζί με τους πρωταθλητές Ελλάδας, χωρίς ήττα εξακολουθούν να πορεύονται οι Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν και Σέλτικ.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός πέρασε στην πρώτη θέση στην Ευρώπη με το καλύτερο ποσοστό νικών στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι την 13η αγωνιστική ήταν στη δεύτερη θέση πίσω από την Μπαρτσελόνα.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας είχε το καλύτερο ποσοστό νικών στην Ευρώπη, όμως η ήττα από την Αθλέτικ την έφερε στην δεύτερη θέση πίσω από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Μίτσελ με 12 νίκες σε 13 ματς έχουν ποσοστό 92%, με την Μπαρτσελόνα να πέφτει στο 87% (13 σε 15 ματς) και παράλληλα να αποχαιρετά το γκρουπ με τις αήττητες ομάδες.

Στην τρίτη θέση του σχετικού πίνακα ισοβαθμούν οι Γιουβέντους από την Ιταλία και η Μπάγερν από την Ιταλία με 85%. Οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους αγώνες (14) και τις ίδιες νίκες (12) μόνο που οι Βαυαροί δεν έχουν γνωρίσει ακόμα την ήττα στη Μπουντεσλίγκα.

Από εκεί και πέρα την ήττα αγνοούν η Παρί Σεν Ζερμέν από την Γαλλία και η Σέλτικ από την Σκωτία, χωρίς ωστόσο να απειλούν το ποσοστό νικών του Ολυμπιακού, καθώς η πρώτη έχει 4 ισοπαλίες σε 15 ματς και η δεύτερη 3 ισοπαλίες σε 13 ματς.









ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ