Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Φωτογραφία-ντοκουμέντο από τα όpγια του παπά Ποιμένα Ταλάντζη +18Μετά την εξομολόγηση του 40χρονου Αλβανού για τις εpωτικές περιπτύξεις με τον Ποιμένα από την Ιερά Μονή Πέτρας, οι αποκαλύψεις συνεχίζονται με νέα χωρία της ομολογίας του Αλβανού, όπου λέει πως δεν ήταν το μόνο «θύμα», ότι ο παπάς καταριόταν και εκμεταλλευόταν τους πάντες και πως την ώρα της σεξοuαλικής επαφής τους έπιασε στα πράσα μια γυναίκα. Η εφημερίδα Espresso φέρνει στο φως νέες αποκαλύψεις και ο δημοσιογράφος Αλκίνοος Μπουνιάς αποκαλύπτει τη συνέχεια των λεγομένων του 40χρονου Γ.Κ. που δέχτηκε τις υπηρεσίες του Ποιμένα. Η συγκλονιστική μαρτυρία στην Espresso: «Γνώρισα τον Ποιμένα πριν από μερικά χρόνια και στην αρχή έδειξε πως ήθελε να με βοηθήσει, καθώς πάσχω από μια σοβαρή αρρώστια. Μου έδωσε κάποια τρόφιμα και λίγα χρήματα για να βοηθήσω την οικογένειά μου» εξομολογείται ο 40χρονος που υποστηρίζει πως εδώ και ένα χρόνο δε διατηρεί καμία επαφή με τον Ποιμένα.Φωτογραφία: Εφημερίδα Espresso

«Πήγαινα στην Παιανία τακτικά και τον βοηθούσα σε διάφορες δουλειές, καθώς εκείνη την περίοδο όλο και κάτι έχτιζε στη μονή, με αποτέλεσμα να έχουμε αποκτήσει μια οικειότητα. Μάλιστα, όπως μου έλεγε, με ήθελε συνέχεια κοντά του και θα με έκανε προσωπικό του οδηγό». Αφού είχε αναπτυχθεί μια οικεία σχέση μεταξύ τους ο Ποιμένας τον κάλεσε στην κρεβατοκάμαρά του που βρίσκεται στο ισόγειο της μονής, στον ίδιο χώρο όπου είναι και η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, ενώ υπήρχε κρεβατοκάμαρα και πάνω από τη μονή.

«Ηταν πρωί και κάναμε δουλειές» συνεχίζει ο Γ.Κ. «όταν με φώναξε να τον συναντήσω για να μου δείξει κάτι, όπως μου είπε. Μπαίνοντας μέσα τον είδα ξαπλωμένο στο κρεβάτι κι εκεί έγινε ό,τι έγινε. Βλέποντάς τον να φοράει τα ράσα, αλλά και τις εικόνες που υπήρχαν στο δωμάτιο, του είπα ότι είναι αμαρτία να κάνουμε κάτι σε αυτόν τον ιερό χώρο κι εκείνος μου απάντησε “αμαρτία είναι να το λες”. Μάλιστα κάποια στιγμή που χτύπησε την πόρτα μια κυρία που βρισκόταν στο μοναστήρι κι έκανε δουλειές, εκείνος την έβρισε άσχημα για να μη μας ενοχλεί. Θέλω να πω ότι ο Ποιμένας το συνηθίζει να βρίζει και να καταριέται όλους όσοι δεν του κάνουν τα γούστα του ή πιστεύει ότι τον ενοχλούν. Ξέρω Αλβανούς που τους είχε χτίστες στο μοναστήρι και δεν τους πλήρωνε. Οταν του ζητούσαν τα λεφτά τους, τους καταριόταν. Υπήρξε κάποιος συγκεκριμένα που ο γιος του μόλις είχε αγοράσει αυτοκίνητο. Τον καταράστηκε να τρακάρει και να σκοτωθεί το παιδί του»!


πηγή