Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΚΑΡΟΥΝ τα ευρήματα για τη Χρυσή Αυγή... Δείτε το Μιχαλολιάκο να σκοτώνει μετανάστη!!! (PHOTOS)


Η λέξη φρίκη είναι μικρή για να περιγράψει τα συναισθήματα που προκαλούν τα ευρήματα μέσα από τους υπολογιστές των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής, όπως είναι ο κ. Μιχαλολιάκος και ο κ. Παππάς που βρίσκονται ήδη προφυλακισμένοι, αλλά και του Ηλία Κασιδιάρη.

Ιδιαίτερα προκλητική είναι η παρακάτω φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται κάποιοι αξιωματικοί των χιτλερικών στρατευμάτων κατοχής μπροστά από την Ακρόπολη.


Από τις βασικές φιγούρες που βρέθηκαν μέσα στα αρχεία των βουλευτών, αλλά και μελών της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τον μακελάρη του 20ου αιώνα, Αδόλφο Χίτλερ.Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει έναν αξιωματικό των S-S να ετοιμάζεται να εκτελέσει εν ψυχρώ δύο ανθρώπους που φορούν μόνο τα εσώρουχά τους και είναι δεμένοι πισθάγκωνα.Η λατρεία τους για τον Αδόλφο Χίτλερ είναι χαρακτηριστική καθώς έχουν πορτραίτα του και φωτογραφίες από πολλές πτυχές της ζωής του όσο προσπαθούσε να κατακτήσει τον κόσμο.

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει την Πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο.

Click for more: Βίντεο ντοκουμέντο! Τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια!


Η φωτογραφία δείχνει τον Νίκο Μιχαλολιάκο να λέει πως έχει καθαρά χέρια και δεν είναι βρώμικα ούτε έχουν κλέψει, αλλά με το άλλο χέρι του μπήγει ένα μαχαίρι στην πλάτη ενός μετανάστη, τους οποίους εδώ και καιρό καταδιώκουν.
Και μάλιστα όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία δεν τους καταδιώκουν μόνο αλλά σκοπός τους είναι να τους σκοτώσουν όπως αναφέρει και η σημαία της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, φαίνεται στο σκίτσο ο κ. Μιχαλολιάκος να γκρεμίζει με το πόδι του ένα τάφο που αναγράφει "Θύματα των Ναζί".
Για όλο αυτό το ανατριχιαστικό υλικό και για όλα όσα μέχρι τώρα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, παρενέβη ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης λέγοντας πως σε αυτό το υλιό δεν υπάρχει ουδεμία παράνομη πράξη.

Μάλιστα, κατηγόρησε τον Άρειο Πάγο ότι στήνει σε βάρος τους μια ακόμα σκευωρία και κάνει προπαρασκευαστικές ενέργειες για να τους κατηγορήσει για δήθεν κατάλυση του πολιτεύματος.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Κασιδιάρη όλα αυτα βλέπουν το φως της δημοσιότητας γιατί η κυβέρνηση έχει θορυβηθεί από τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις με σκοπό να μειώσουν την εκλογική της επιρροή.

Ψάχνεις τις μεγαλύτερες αποδόσεις στο διαδίκτυο;; Δες εδώ>> και εδώ>> 


newsit.gr