Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Έρευνα: Περισσότερη φασαρία στο κρεβάτι σημαίνει πιο απολαυστικό seχ!



Ίσως και να μην προσποιούνται τα ζευγάρια που… φωνάζουν κατά τη διάρκεια του sεξ, αλλά να το απολαμβάνουν πραγματικά!

Αυτό τουλάχιστον δείχνει μία νέα μελέτη, που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Ληντς και υποστηρίζει ότι υπάρχει άμεση συσχέτιση ανάμεσα στην έκφραση της απόλαυσης και την έντασή της.

Όπως προέκυψε από τα συμπεράσματα της έρευνας, που στην επιθεώρηση «Archives of Seχual Behaviour», οι γυναίκες αντιδρούν καλύτερα στο sεξ όταν ο σύντροφός τους εκφράζει ηχηρά την ικανοποίησή του από την εpωτική πράξη, αφού αισθάνονται ότι η προσπάθειά τους αναγνωρίζεται και τυγχάνει αποδοχής.

Από την πλευρά τους, και οι άνδρες απολαμβάνουν περισσότερο το sεξ, όταν η εpωτική τους σύντροφος συμμετέχει… ηχηρά.

Για τις ανάγκες της μελέτης, η ερευνητική ομάδα ζήτησε από 71 γυναίκες, ηλικίας 18 έως 48 ετών, να αναφέρουν πόση φασαρία κάνουν στη διάρκεια του sεξ και σε ποιο στάδιο.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις, οι γυναίκες φαίνεται να είναι πιο θορυβώδεις ακριβώς πριν και στη διάρκεια του οpγασμού του συντρόφου τους, ενώ τα δύο τρίτα από αυτές υποστήριξαν πως οι φωνές τους βοηθούν τον σύντροφό τους να έρχεται σε κoρύφωση.

Τέλος, η συντριπτική πλειονότητα των γυναικών (το 92%) εκτιμούν ότι οι φωνές τους λειτουργούν ως «επιβράβευση» των επιδόσεων του συντρόφου τους, με αποτέλεσμα να τονώνεται η αυτοεκτίμησή του και έτσι οι επιδόσεις του στο κρεβάτι.

  
Διαβάστε πως να μειώσετε τον λογαριασμό τους ρεύματος εδώ 



www.onmed.gr