Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Κατάσκοπος του Στάλιν η γιαγιά της Shayk!


Πολλά μετάλλια κοσμούν το στήθος της γιαγιάς της Irina Shayk, ​Galina Shaykhlislamova, η οποία στα 20 της χρόνια ήταν μέλος του Κόκκινου Στρατού του Στάλιν και δρούσε ως κατάσκοπος των Ναζί για χάρη της χώρας της. Η 89χρονη γυναίκα…



έχει τιμηθεί για τον ρόλο της στον Β» Παγκόσμιο Πόλεμο καθώς επεσήμαινε τις κινήσεις των Ναζί στο μέτωπο, ώστε να βοηθήσει τους Ρώσους να απωθήσουν τον Χίτλερ στην κορύφωση του πολέμου.

Τον τελευταίο καιρό η υγεία της ​Galina Shaykhlislamova είχε κλονιστεί και τις τελευταίες ημέρες φημολογείται ότι έχει πέσει σε κώμα, κάτι που ανάγκασε την Irina Shayk να ταξιδέψει μέχρι τη Ρωσία και συγκεκριμένα τη Σιβηρία για να βρεθεί στο πλευρό της γιαγιάς της, την οποία θεωρεί άγγελό της και ηρωίδα της, "τον καθοδηγητή στη ζωή της".

Ήταν η γυναίκα που τη μεγάλωσε. Στις 20 Νοεμβρίου το μοντέλο έγραψε στο twitter της: "Σήμερα είναι μία πολύ ξεχωριστή ημέρα για εμένα! Είναι τα γενέθλια της γιαγιάς μου, του καθοδηγητή μου, του αγγέλου μου, της αγάπης μου! Σ» αγαπώ πολύ! Και προσεύχομαι να γίνεις σύντομα καλά! Χαρούμενα 89α!".


ΠΗΓΗ: DAILY MAIL