Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Οι σημαντικότερες στιγμές στο Twitter το 2013!





«Το Twitter είναι η μουσική υπόκρουση σε πραγματικό χρόνο των μεγαλύτερων γεγονότων και στιγμών καθώς συμβαίνουν στον κόσμο». Έτσι ξεκινάει το Year in Review για το 2013 της Twitter αποδίδοντας με ακριβή τρόπο τον τρόπο που χρησιμοποιούν τη δημοφιλή υπηρεσία εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στο δημοσίευμα η εταιρεία παραθέτει ορισμένες τέτοιες σημαντικές στιγμές, όπως τότε που το αστυνομικό τμήμα της Βοστόνης χρησιμοποίησε το Twitter για να γνωστοποιήσει το ανθρωποκυνηγητό που βρισκόταν σε εξέλιξη για τους βομβιστές του Μαραθωνίου ή όταν οι ηγέτες του κόσμου αντέδρασαν στην είδηση συμφωνίας πυρηνικών με το Ιράν.


Έχετε απορία ποιο ήταν το πλέον δημοφιλές tweet του 2013 σύμφωνα με τον συνολικό αριθμό που έγινε retweeted; Πρόκειται για το tweet της Lea Michele, στο οποίο αναγνώρισε το θάνατο του συναδέλφου της από τη σειρά Glee, Cory Monteith, και το οποίο έγινε retweet πάνω από 408.000 φορές σε 133 χώρες.

H εταιρεία, όμως, προσφέρει ειδική μνεία σε δύο ακόμα tweets: 400.367 retweets απέσπασε η είδηση του θανάτου του Paul Walker ενώ δημοφιλές αναδείχθηκε και το tweet του Niall Horan, μέλος του συγκροτήματος One Direction.




www.newspulse.gr