Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Πέντε παράδοξες αιτίες που ανεβάζουν τη λίμπιvτο!


Οι αφροδισιακές τροφές, η μουσική και τα αρωματικά κεριά είναι μερικά γνωστά τρικ για να δημιουργήσουμε την κατάλληλη εpωτική ατμόσφαιρα.

Οι ειδικοί υπόστηρίζουν ότι σεξουαλική διάθεση μπορεί να κρύβεται στα πιο απίθανα μέρη και ο Ίρβιν Γκόλντσταϊν, διευθυντής sεξουαλικής ιατρικής στο Νοσοκομείου του Σαν Ντιέγκο, αποκαλύπτει μερικά από αυτά!

Τρομακτικές εμπειρίες
Η ανεβασμένη αδρεναλίνη δημιουργεί μια παράδοξη εpωτική έλξη ανάμεσα στα δύο φύλα, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στην επιστημονική επισκόπηση Archives of Seχual Behavior. Όταν κάνουμε κάτι συναρπαστικό, οι παλμοί της καρδιάς αυξάνονται και το νευρικό σύστημα ενεργοποιείται. Το ίδιο συμβαίνει και κατά τη sεξουαλική διέγερση. Προτιμήστε λοιπόν ένα θρίλερ αντί για μια ρομαντική κομεντί.

Κόκκινο κρασί
Τι καλύτερο μπορεί να συνοδεύσει ένα ρομαντικό δείπνο από ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Seχual Medicine, οι γυναίκες που έπιναν ένα ποτήρι κόκκινο κρασί καθημερινά ανέφεραν ανεβασμένα επίπεδα εpωτικής διάθεσης. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι τα αποτελέσματα οφείλονται στις πολυφαινόλες, οι οποίες έχουν αντιοξειδωτική δράση και βοηθούν στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων. Έτσι, αυξάνεται η ροή του αίματος στα... επίμαχα σημεία.

Γιόγκα
Επισκόπηση που δημοσιεύεται στο περιοδικό Journal of Seχ and Marital Therapy δείχνει ότι η γιόγκα μάς εξοικειώνει με το σώμα μας κι έτσι ερχόμαστε σε επαφή με τη sεξουαλικότητά μας. Αν και η μελέτη επικεντρώθηκε σε γυναίκες με προβλήματα sεξουαλικής φύσης, οι ερευνητές δηλώνουν πως τα οφέλη ισχούν για όλους. Υποστηρίζουν επίσης ότι η γιόγκα βοηθά στο δυνατότερο οpγασμό, καθώς βελτιώνει τη ροή του αίματος στα γεvνητικά όργανα.

Ιδρώτας
Η μυρωδιά του ανδρικού σώματος μετά τη γυμναστική κάνει το γυναικείο σώμα να απελευθερώνει κορτιζόλη, την ορμόνη του στρες. Αυτό με τη σειρά του ενισχύει την εpωτική διάθεση, αναφέρει μελέτη που δημοσιεύεται στο Journal of Neuroscience.

Κόκκινα ρούχα
Ψυχολόγοι από το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ υποστηρίζουν ότι οι άνδρες που φορούν κόκκινα ρούχα απονέουν κύρος και δύναμη και αυτό διεγείρεi τις γυναίκες.  

  
Διαβάστε πως να μειώσετε τον λογαριασμό τους ρεύματος εδώ www.onmed.gr