Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Ποτέ μην τα παρατάτε! Δείτε την ιστορία ενός βετεράνου…μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή!


Ο Άρθουρ Μπούρμαν ήταν ένας ανάπηρος βετεράνος του πολέμου του Κόλπου και για 15 χρόνια....


οι γιατροί του έλεγαν ότι ποτέ ξανά δεν θα μπορέσει να περπατήσει μόνος του.

Μια μέρα, κατά τύχη, βρήκε ένα άρθρο που έγραφε για τον Diamond Dallas Page ο οποίος έκανε γιόγκα και αποφασίζει να δοκιμάσει. Δεν μπορούσε να κάνει τις παραδοσιακές, δυνατές ασκήσεις, οπότε είπε να δοκιμάσει την γιόγκα του DDP, στέλνοντας του ένα email περιγράφοντας του την ιστορία του.

Ο Ντάλας συγκινήθηκε τόσο πολύ από την ιστορία του που άρχισε να επικοινωνεί μαζί του μέσω email και τηλεφώνου ενθαρρύνοντας τον να συνεχίσει και να πιστέψει στον εαυτό του και πως όλα είναι δυνατά. Ακόμα κι όταν οι γιατροί του είπαν ότι ποτέ δεν θα ξανά περπατήσει, ο Arthur επέμεινε.

Έπεσε πολλές φορές, αλλά συνέχιζε.

Ο Άρθουρ δυνάμωνε γρήγορα και αρχίσε να χάνει βάρος με απίστευτο ρυθμό!

Λόγω της εξειδικευμένης προπόνησης του DDP, απέκτησε τεράστια ισορροπία και ευελιξία – η οποία του έδωσε την ελπίδα ότι ίσως κάποια μέρα να είναι σε θέση να ξανά περπατήσει.


Η ιστορία του είναι απόδειξη ότι δεν πρέπει να θέτουμε όρια στους εαυτούς μας για το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε, γιατί συχνά δεν γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας.

Ούτε ο Άρθουρ, ούτε ο Dallas γνώριζαν τι θα κατόρθωνε, αλλά το βίντεο μιλάει από μόνο του. Σε λιγότερο από ένα χρόνο ο Άρθουρ άλλαξε εντελώς τη ζωή του.

Μη χάνετε χρόνο πιστεύοντας ότι είστε σε αδιέξοδο – μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας και να αλλάξετε πιο γρήγορα από ότι φαντάζεστε.

Ελπίζω αυτή η ιστορία να εμπνεύσει κάποιον, έστω έναν άνθρωπο, να ακολουθήσει τα όνειρά του – όποια κι αν είναι.

Μοιράζοντας το ίσως και εσείς βοηθήσετε κάποιον…

Όλα είναι δυνατόν!





πηγή