Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ VIDEO: Η συγκλονιστική διάσωση και μεταμόρφωση ενός αγγέλου..!!!


Όταν ο Eldad Hagar από την οργάνωση ''Hope for Paws'', κλήθηκε να σώσει ένα άρρωστο σκυλί που ζούσε για μήνες σε σκουπιδότοπο, σίγουρα αυτό που είδε δεν ήταν κάτι που περίμενε......

Ξαπλωμένο πάνω σε σωρούς σκουπιδιών και παλιών αντικειμένων, ζούσε σε άσχημη κατάσταση για μήνες, χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται για αυτήν.


Παρά το φόβο που ένιωθε, δεν αντιστάθηκε καθόλου στο χάδι που της προσέφερε ο Eldad. Σίγουρα περίμενε καιρό αυτό το χέρι που θα της προσφέρει λίγη αγάπη..


Η Miley υπέφερε από ψώρα, παράσιτα, βακτηριακές λοιμώξεις και υποσιτισμό.Το σώμα της χρειαζόταν μήνες για να θεραπευτεί. Η ψυχή της όμως δεν άργησε να θεραπευτεί, μιας και της 3η ημέρα δεν δίστασε να δώσει ένα ζεστό φιλί στον διασώστη της!

Εβδομάδες αργότερα γνώρισε τον Frankie, ο οποίος διεσώθη από ένα υπόνομο και φοβόταν τα πάντα..Η Miley πήρε τον Frankie υπό την προστασία της και έγιναν οι καλύτεροι φίλοι. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τις εικόνες που θα δείτε στο βίντεο.Διαβάστε πως να μειώσετε τον λογαριασμό τους ρεύματος εδώ