Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

15 Όμορφες ιδέες για τη διακόσμηση μικρού σπιτιού


Η διακόσμηση μικρού σπιτιού δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται. Δεν χρειάζεσαι ούτε πολλά έπιπλα ούτε πολλά χρήματα για να διακοσμήσεις το σαλόνι σου ή οποιονδήποτε άλλο χώρο.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι μένουν σε μικρά σπίτια. Το να μένεις σε ένα μικρό σπίτι δεν είναι το πρόβλημα. Ίσως το πιο δύσκολο πράγμα που έχεις να αντιμετωπίσεις είναι η οργάνωση και η διακόσμηση του μικρού σπιτιού. Η λύση λοιπόν είναι να δημιουργήσεις τη διακόσμηση του εσωτερικού σου χώρου με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι άνετο,να το απολαμβάνεις και ταυτόχρονα να βρεις λύσεις που θα ”μεγαλώσουν” το χώρο σου.

Μην ξεχνάς πως σε έναν πού μικρό χώρο αν δεν μπορείς να κάνεις ανακαίνιση, το χρώμα που πρέπει να επιλέξεις για να δείχνει μεγαλύτερο αλλά και να φωτίσει πρέπει να είναι πολύ ανοιχτό. Λευκό χρώμα στους τοίχους δίνει φως, καθώς και το κίτρινο. Αν πάλι θέλεις κάποιο έντονο χρώμα φρόντισε είτε να κάνεις μόνο ένα τοίχο στο χρώμα της επιλογής σου, είτε να κάνεις λεπτομέρειες στους τοίχους με αυτό. Μια ακόμα πολύ καλή λύση είναι τα αυτοκόλλητα τοίχου που είναι πάρα πολύ εντυπωσιακά και μοντέρνα!Μπορείς να επιλέξεις και κάποια έπιπλα σπιτιού, αλλά και είδη σπιτιού σε έντονα χρώματα επίσης.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ>>15 Όμορφες ιδέες για τη διακόσμηση μικρού σπιτιού