Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Πως να δόσεις τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα


Ζούμε στην εποχή της αυτοματοποίησης όπου η τεχνολογία είναι η καλύτερή μας φίλη και χωρίς αυτήν όλα μας φαίνονται πολύ πιο δύσκολα… Από την επικοινωνία με την θεία στην Αυστραλία που μας χαρίζει εικόνα και ήχο, μέχρι την ανακάλυψη των μυστηρίων του σύμπαντος, η τεχνολογία είναι ο αδιάσειστος παράγοντας που δίνει στην ζωή μας ροή, ποιότητα αλλά κυρίως ταχύτητα!

Η πολύπλευρή φύση της όμως, δεν δίνει μόνο τα φώτα της σε απλές καθημερινές δραστηριότητες και επιστημονικές ανακαλύψεις εξέχουσας σημασίας….. Τα δίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε έναν τομέα κλειδί για την διάθεσή και την αυτοπεποίθησή μας, αυτόν της ομορφιάς!

H ομορφιά είναι βασικός στόχος στον οποίο άνδρες και γυναίκες αποβλέπουμε, αλλά πολλές φορές είναι δύσκολο να την κατακτήσουμε χωρίς λίγη βοήθεια. Σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχεται σαν από μηχανής θεός η τεχνολογία για να δώσει το χέρι βοηθείας προτάσσοντας ένα ισχυρό και ωφέλιμο εργαλείο! Το laser!

Δεδομένου ότι οι άνδρες χρειάζονται την συνδρομή του laser πολύ λιγότερο σε σχέση με τις γυναίκες, είναι απόλυτα δίκαιο να αφιερωθούμε στα πλεονεκτήματα και στις ευεργεσίες που αυτό προσφέρει στο γυναικείο φύλο ξεκινώντας από το αιώνιο και ενοχλητικό πρόβλημα της τριχοφυΐας!