Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

19 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν κάνεις το πρώτο τατουάζ


Το πρώτο τατουάζ μπορεί αν είναι κάτι πολύ συναρπαστικό και κάτι που ανυπομονείς να κάνεις αλλά τα tattoo είναι μια δέσμευση, είναι κάτι που θα το έχεις πάνω στο σώμα σου για μια ζωή. Επειδή είναι μια σημαντική απόφαση υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις. Οπότε πριν κάνεις τατουάζ το όνομα της σχέσης σου διάβασε το παρακάτω άρθρο!


Το ediva.gr σου παρουσιάζει 19 σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρώτο τατουάζ σου.


1. Σκέψου τι τατουάζ θέλεις.

Αν χρησιμοποιείς το Google για να βρεις το ιδανικό tattoo, μάλλον θα καταλήξεις με ένα σαν και αυτό που έχουν όλοι. Πάρε για παράδειγμα τα τατουάζ με τα φτερά. Είναι τόσα πολλά!

2. Μίλα με τον tattoo artist

Δοκίμασε να βρεις τις σελίδες σε Facebook και Instagram των που θα ήθελες να σου κάνουν τατουάζ. Σε αυτές τις σελίδες ανεβάζουν φωτογραφίες με τα πιο πρόσφατα έργα τους και αυτά για τα οποία είναι περήφανοι! Αν βρεις μια δουλεία που σου αρέσει, και διαλέξεις αυτόν/ην που θα σου κάνει το tattoo, ρώτησε τους για τις ιδέες τους. Επίσης, τσέκαρε για κριτικές!

3. Αλλεργίες


Αν είσαι αλλεργική σε συγκεκριμένα κραγιόν ή σκιές, μπορεί να έχεις αλλεργική αντίδραση στο τατουάζ. Μερικές φορές οι χρωστικές που μπορεί να βρεθούν στο μελάνι για τα tattoo μπορεί να βρεθούν και σε προϊόντα μακιγιάζ. Αν είχες κάποια αλλεργική αντίδραση, μερικά τεστ στον δερματολόγο μπορούν να σου δείξουν ποια είδη μελάνης μπορείς χρησιμοποιήσεις.