Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στα παρασκήνια της εκπομπής "Δέστε τους"


Ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Δάσκαλος, μας κρατάνε την πιο ζεστή συντροφιά κάθε απόγευμα στις 16:00...




Βρεθήκαμε στο πλατό της εκπομπής για να διαπιστώσουμε αν όντως το κλίμα που υπάρχει on camera είναι το ίδιο και στα παρασκήνια. Τα κορίτσια της εκπομπής, Μαρία Ηλιάκη και Κατερίνα Καινούργιου, είναι πιο όμορφες όσο ποτέ. Άλλο να τις βλέπεις από κοντά και άλλο από την οθόνη της τηλεόρασης. Ο Νίκος Μουτσινάς καυστικός και με πολύ χιούμορ είναι το αλατοπίπερο της παρέας. ΟΓιώργος Δάσκαλος Θα τους δεις να σχολιάζουν από μια διαφήμιση που θα δουν, μέχρι και πράγματα που συμβαίνουν στην καθημερινότητά τους.


Είναι λογικό μετά από 3 χρόνια συνεργασίας να έχουν "δέσει". Τελικά το "περνάμε καλά και βγαίνει στην κάμερα" όσο κλισέ και αν ακούγεται στην περίπτωση των παρουσιαστών της εκπομπής "Δέστε τους" είναι η έκφραση που τους χαρακτηρίζει απόλυτα.


Πίσω από τις κάμερες υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα με τους οπερατέρ και την floor manager αλλά και με τους συντελεστές των "γειτονικών" εκπομπών καθώς το πλατό της Ελένης Μενεγάκη είναι ακριβώς δίπλα από το πλατό του Δέστε τους ενώ το πλατό της Ναταλίας Γερμανού είναι ακριβώς απέναντι. 



Αυτό είναι το μυστικό μιας σταθερής πορείας στο κανάλι. Καλό κλίμα και ένα εργαλείο στο control που λέγεται Νατάσα Ιωάννου που μαζί με τον Γιώργο Βλαχογιάννη δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για μια άρτια και αξιοπρεπέστατη εκπομπή με τηλεθεάσεις σταθερές πάνω από 20% στο νεανικό κοινό.
Και για το τέλος, ορίστε και ένα δωράκι από εμάς για τους λάτρεις του χορού της Μαρίας:



Δείτε πως μπορείτε να κάψετε περιττό λίπος με την βοήθεια του Raspberry Ketone Forte διαβάστε περισσότερα εδώ για άντρες εδώ για γυναίκες
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;