Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Χάρης και Αντζελίνα Βαρθακούρη: Η γνωριμία μέσω Facebook και οι περιπέτειες πριν τις γέννες των παιδιών

Γνωρίστηκαν πριν τρία χρόνια μέσω Facebook και τώρα κρατούν στην αγκαλιά τους τα δυο γλυκύτατα παιδάκια τους, τα οποία ήρθαν στον κόσμο με επεισοδιακό τρόπο!






Ο λόγος για τον Χάρη Βαρθακούρη και στη σύζυγό του, Αντζελίνα. «Πριν συναντηθούμε από κοντά μιλούσαμε στο τηλέφωνο καθημερινά για ενάμιση μήνα περίπου. Αυτό έγινε γιατί ήταν καλοκαίρι και ήμασταν διακοπές στα πατρικά μας. Μέσα σε αυτό το διάστημα είχαμε φτάσει να πούμε πολλά, μεταξύ άλλων και για τα παιδάκια που θα κάναμε στο μέλλον. Η πρώτη μου σκέψη όταν συναντηθήκαμε και είπαμε από κοντά πλέον «χαίρω πολύ» ήταν ότι ευτυχώς έμοιαζε με τις φωτογραφίας της, γιατί την είχα πατήσει ουκ ολίγες φορές» δήλωσε στο ΟΚ! ο τραγουδιστής ενώ η Αντζελίνα συμπλήρωσε: «Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη η δυσκολία ήταν ότι τα νερά έσπασαν στην Επίδαυρο. Ο Χάρης έκανε τη διαδρομή μόλις 55 λεπτά. Να φανταστείς μας έκανε σήμα η αστυνομία και ο Χάρης απλά τους κόρναρε παρατεταμένα και τους προσπέρασε. Στη δεύτερη κόρη μας είχαμε οδύσσεια. Η μικρή αποφάσισε να έρθει τρεις εβδομάδες νωρίτερα και πολύ απότομα. Στον δρόμο για το μαιευτήριο πέσαμε σε αναθεματισμένη κίνηση και όσο κι αν κορνάραμε κανείς δεν έκανε στην άκρη. Για καλή μας τύχη πετύχαμε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι μας πήγαν συνοδεία».


Δείτε πως μπορείτε να κάψετε περιττό λίπος με την βοήθεια του Raspberry Ketone Forte διαβάστε περισσότερα εδώ για άντρες εδώ για γυναίκες
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;