Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Eurovision: Μαγικά τα νούμερα τηλεθέασης! Εκτοξεύθηκε η ΝΕΤ!Η Emmelie De Forest από τη Δανία με το Olny Teardrops επιβεβαίωσε τα γραφεία στοιχημάτων και κέρδισε την πρώτη θέση στον 58ο διαγωνισμό της Eurovision. Η Ελλάδα άφησε σίγουρα το δικό της χρώμα στο φετινό διαγωνισμό και μάλιστα από δύο μετερίζια. Ο Αγάθωνας και η Koza Mostra ξεσήκωσαν τη Malmo Arena και σε μαγάλο βαθμό την Ευρώπη, αφού κατάφεραν να πάρουν την 6η θέση σε σύνολο 26 συμμετεχόντων. Από την άλλη, το δια χειρός Δημήτρη Κοντόπουλου τραγούδι του Αζερμπαϊτζάν, κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Όλοι λοιπόν έχουν ένα λόγο να είναι σήμερα ευτυχισμένοι και ανάμεσα σε αυτούς και η ΕΡΤ...

Η τηλεθέαση του μουσικού διαγωνισμού κατέγραψε αστρονομικά νούμερα φέτος. Στο σύνολο τηλεθέασης, ο τελικός συγκέντρωσε το 66,7%, ενώ στα τελευταία 45 λεπτά -την ώρα της ψηφοφορίας-, κινήθηκε στο 80%, φτάνοντας και το 82,9%!

Η ΝΕΤ κατάφερε -μία από τις σπάνιες φορές- να κρατήσει μαζί της και το δυναμικό κοινό 15 - 44 και μάλιστα σε ποσοστό ρεκόρ. Ο μέσος όρος τηλεθέασης στους νέους ήταν 71,8%, ωστόσο, κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων άγγιξε το 85,1%!

Η Πρώτη Ολοκληρωμένη Πλατφόρμα Ανταλλαγών: ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ
TradeNow: ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΡΟΪΌΝΤΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ