Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Είναι 6 ετών, ζει σε σώμα 70χρονης και έχει 6 εκατ. φίλoυς στο Facebook…

Είναι μόλις έξι ετών και κάνει ότι και τα περισσότερα παιδάκια στην ηλικία της. Η Adalia Rose Williams, λατρεύει να τραγουδά, να χορεύει και να μεταμφιέζεται…

Μπορεί να μην κάνει κάτι ιδιαίτερο, όμως είναι πασίγνωστη καθώς έχει 6 εκατομμύρια φίλους στο Facebook ενώ λαμβάνει καθημερινά χιλιάδες mails και εκατοντάδες γράμματα.Το κοριτσάκι πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, εξαιτίας της οποίας το σώμα της γερνά πρόωρα.
Αυτό που έκανε την Adalia γνωστή πέρα από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, είναι το ότι έχει πέσει θύμα λεκτικής βίας, ενώ κάποιοι μετέδωσαν και την «είδηση» του θανάτου της.
Ο μέσος όρος ζωής των ανθρώπων που πάσχουν από πρόωρη γήρανση δεν ξεπερνά συνήθως τα 13 χρόνια.

Η μικρούλα από το Όστιν του Τέξας δεν πηγαίνει σχολείο γιατί χρειάζεται συνεχή φροντίδα. Όσοι τη βλέπουν στο δρόμο πολλές φορές τη «στραβοκοιτάζουν», όμως οι νεαροί γονείς της, η 24χρονη Natalia Amozurrutia και ο 26χρονος πατριός της Ryan Pallante, της λένε συνεχώς ότι «αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχουν ξαναδεί έναν άγγελο από κοντά».

Η μαμά της Adalia, το περασμένο Μάιο αποφάσισε να κάνει μια σελίδα στο Facebook για την κόρη της, έτσι ώστε φίλοι και γνωστοί να ενημερώνονται για την πρόοδό της.

Σε αυτή την σελίδα έχουν ανέβει πάρα πολλές φωτογραφίες αλλά και βίντεο που δείχνουν την 6χρονη να τραγουδά Vanilla Ice’s “Ice, Ice, Baby” και να χορεύει το Gangnam Style.

Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι που βλέπουν με κριτικό μάτι την απόφαση της μητέρας της να ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο με την κόρη της στο διαδίκτυο γράφοντας: «Κάθε φορά που βάζεις την κόρη σου να μεταμφιέζεται και να χορεύει και να τραγουδάει, είναι σαν να κάνεις ένα “freak show” με το ίδιο σου το παιδί που πάσχει από πρόωρη γήρανση».

Η Πρώτη Ολοκληρωμένη Πλατφόρμα Ανταλλαγών: ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

TradeNow: ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΡΟΪΌΝΤΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ