Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Όλες οι παραλίες γuμνιστών στηv Ελλάδα!!

Όλες οι παραλιες γuμνιστών στην ελλαδα οι "κρυφές" γωνιές είναι πολλές, βρίσκονται διάσπαρτες σε μοναχικά ή δύσκολα προσβάσιμα ακρογιάλια και περιμένουν να τις ανακαλύψετε.
Εμείς παραθέτουμε έξι παραλιες γuμνιστών, σύμφωνα με τη λίστα του Nυdist Club Greece.
Εννοείται, βέβαια, που υπάρχουν πολλές ακόμη:


1. Σκιάθος - Μικρή Μπανάνα.
Πρόσβαση: στο τέρμα του λεωφορείου 26, σε δέκα λεπτά ποδαρόδρομο φθάνετε στην παραλία Μπανάνα. Ανεβαίνετε το μικρό λόφο στα δεξιά και πίσω του θα βρείτε τον παράδεισο της Μικρής Μπανάνας.

2. Κρήτη- Παλαιοχώρα.
Πρόσβαση: οδικώς, 75 χιλιόμετρα από τα Χανιά, αλλά και με πλοιαράκια από άλλα χωριά των νοτιοδυτικών ακτών. Δύο παραλίες - η μία, με άμμο, προσφέρει ένα μόνο τμήμα της για γυμνισμό. Η άλλη, πιο ανατολικά, έχει βότσαλα, μήκος 3 χιλιόμετρα και προσφέρεται εξ ολοκλήρου για γuμνισμό.

3. Ρόδος - Φαληράκι.
Πρόσβαση: με τα πόδια, περπατώντας γύρω στα 3 χιλιόμετρα πέρα από τη νότια άκρη της πλαζ στο Φαληράκι. Οδικώς μπορείτε να φθάσετε μέχρι εκεί, στρίβοντας αριστερά (αν έρχεστε από τα βόρεια του νησιού), ή δεξιά (από τα νότια), ακριβώς έξω από το Φαληράκι. Η ένδειξη "Nυdist Beach-FKK strand" βρίσκεται αμέσως μετά το ξενοδοχείο Muses.

4. Σάμος - Τσαμαδού.
Πρόσβαση: από το λιμάνι ακολουθείτε τον βορειοδυτικό παραλιακό δρόμο για 12 χιλιόμετρα. Σε μια στροφή του δρόμου θα συναντήσετε ταβέρνα με πάρκινγκ. Ένα απότομο αλλά εύκολο στο περπάτημα μονοπάτι οδηγεί σε ένα σνακ μπαρ απ όπου ξεκινά η παραλία των γuμνιστών. Είναι εξοπλισμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες, δύο χημικές τουαλέτες και ντους.

5. Χαλκιδική - Καλαμίτσι.
Πρόσβαση: Φθάνοντας στο Καλαμίτσι ακολουθείτε το δρόμο πίσω από την παραλία του χωριού, έχοντας τη θάλασσα στα δεξιά σας. Στο τέλος του δρόμου παρκάρετε και ακολουθείτε το μονοπάτι που οδηγεί σε ένα μικρό θαμνώδη λόφο. Μετά από το περπάτημα θα ανακαλύψετε μια υπέροχη παραλία με πεντακάθαρα νερά (αλλά χωρίς ευκολίες διαμονής).

6. Κέρκυρα - Μυρτιώτισσα.
Πρόσβαση: 1-2 χιλιόμετρα βόρεια από το δρόμο που ενώνει τον Πέλεκα με τη Γλυφάδα. Λίγο πριν φθάσετε στο δρόμο για την παραλία της Γλυφάδας στρίβετε δεξιά προς τον οικισμό Έρμονες και κοιτάτε για το σήμα της πλαζ γuμνιστων λίγο πριν το χωριό Βάτος. Λόγω του στενού, κακοτράχαλου δρόμου συνιστώνται τζιπ 4Χ4 ή μοτοσυκλέτες εντούρο
Η Πρώτη Ολοκληρωμένη Πλατφόρμα Ανταλλαγών: ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ
TradeNow: ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΡΟΪΌΝΤΑ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ