Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Δεν υπάρχει: Δείτε τι πουλάνε στο ebay!

Δεν υπάρχει: Δείτε τι πουλάνε στο ebay!

Τελικά, στο ίντερνετ μπορείς να βρεις τα πάντα!


Το Γραφείο Γενικών Υποθέσεων της Νέας Υόρκης πωλεί στο eBay ένα τεράστιο, ατσάλινο ψυγείο νεκροτομείου,με την ελπίδα να βρεθεί ενδιαφερόμενος αγοραστής.

Το ψυγείο διαφημίζεται ιδιαιτέρα καθώς- εκτός από την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται- έχει τέσσερα "συρτάρια" και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική του Μανχάταν.

Το ψυγείο έχει προφανώς "κάποια σημάδια φθοράς των καλλυντικών, αλλά είναι πλήρως λειτουργικό και λειτουργεί όπως προβλέπεται" αναγράφεται στην αγγελία .

Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου είχε ήδη γίνει προσφορά για 475 δολάρια και η τιμά αναμένεται να ανέβει καθώς η διαδικτυακή δημοπρασία θα διαρκέσει έως τις 6 Ιουνίου.

Ωστόσο, στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η παράδοση. Όποιος αγοράσει το ψυγείο θα πρέπει να βρει τρόπο να το μεταφέρει ο ίδιος.Επίσης,ο νικητής της δημοπρασίαε θα είναι υπεύθυνος για τον καθαρισμό του ψυγείου, το οποίο θα παραλάβει μεταχειρισμένο.

Και για εκείνους που πίστευαν ότι πρόκειται για φάρσα, η εκπρόσωπος του γραφείου δηλώνει ότι η αγγελία είναι πραγματική.

Στο you.gr μπορείς να βρεις φθηνά LaptopTablet και Smartphone κανε click εδώ