Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Tην πάτησε ο Πατρινός... Οι φωτογραφίες που έβλεπε στο facebook δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα...

Κατά τη διάρκεια του chat έπεσε πάνω σε μια εντυπωσιακά όμορφη κοπέλα και ύστερα από λίγο κανόνισαν να τα πουν από κοντά -
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης όμως ξεκίνησαν οι δυσάρεστες εκπλήξεις...

Έφθασε στο σημείο να τηλεφωνήσει στην αστυνομία, για να γλιτώσει από τη νεαρή που τον ενοχλεί στο κινητό του τηλέφωνο! Ο λόγος για νεαρό Πατρινό ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα δεν δίστασε να τηλεφωνήσει στο κέντρο επιχειρήσεων της άμεσης δράσης της Πάτρας για να υποβάλει το εξής αίτημα:

Να δώσει το νούμερο της ενοχλητικής γυναίκας στον αστυνομικό κι εκείνος να της τηλεφωνήσει για να της κάνει παρατήρηση και σύσταση προκειμένου να μην τον ξαναενοχλήσει. H απάντηση που έλαβε ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης ήταν αρνητική.

Όπως ανέφερε στον αστυνομικό, γνώρισε τη νεαρή μέσω του facebook, αντάλλαξαν τηλέφωνα και συναντήθηκαν, αλλά όταν την είδε από κοντά δεν είχε καμία σχέση με την όμορφη εικόνα που του είχε δείξει στο ίντερνετ.

Εκείνη όμως ενθουσιάστηκε και από τότε δεν τον αφήνει ήσυχο ούτε λεπτό! Του τηλεφωνεί συνεχώς και του στέλνει χυδαία μηνύματα, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας...
Στο CouponCity θα βρες τις καλύτερες προσφορές μ ένα click εδώ  -  -
-->