Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

VIDEO-- Ο πιο απαράδεκτος ρεπόρτερ που έχετε δει ποτέ!


Τον γύρο του κόσμου, προκαλώντας αρνητικά σχόλια κάνουν οι φωτογραφίες και το βίντεο, που απεικονίζουν έναν Ινδό δημοσιογράφο, ο οποίος χρησιμοποιεί έναν άτυχο συμπατριώτη του και πληγέντα από τις φονικές πλημμύρες προκειμένου να καλύψει το ρεπορτάζ του.Ο Ναράιαν Παργκαϊεν, ο οποίος εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό News Express αποφάσισε να ταξιδέψει στην επαρχία Ουταράκχαντ για να δει και να μιλήσει από κοντά με κατοίκους της περιοχής που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Όμως, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να βρέξει τα πόδια του για αυτό και σκέφτηκε να σκαρφαλώσει στους ώμους ενός πληγέντα και να μεταδώσει από... ψηλά το ρεπορτάζ του.

Οι επίμαχες εικόνες, προκάλεσαν όπως ήταν αναμενόμενο την οργή πολλών Ινδών αλλά και της διεθνούς κοινότητας με τον ίδιο να δηλώνει τώρα πώς ο νεαρός Ινδός του ζήτησε να ανέβει στους ώμους του γιατί, «εντυπωσιάστηκε από τη δουλειά του».

Συγκεκριμένα είπε πώς ήθελε με αυτό τον τρόπο να του δείξει τον σεβασμό του γιατί, «δεν είχε δει ποτέ κάποιον τόσο σημαντικό όπως έναν δημοσιογράφο».

Μάλιστα, κατηγόρησε τον κάμεραμαν του για το καταστροφικό αυτό αποτέλεσμα καθώς, όπως είπε, του είχε υποσχεθεί ότι θα τον τραβούσε... από την μέση και πάνω!

Στο CouponCity θα βρες τις καλύτερες προσφορές μ ένα click εδώ  -
  -
-->