Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΦΡΙΚΗ: Ομαδικός βιασμός 22χρονης δημοσιογράφου στην πλατεία Ταχρίρ


Φρίκη και οργή προκαλεί ο ομαδικός βιaσμός μιας 22χρονης δημοσιογράφου, στην πλατεία Ταχρίρ της Αιγύπτου.


Η νεαρή Ολλανδή, συμμετείχε στις συγκεντρώσειςδιαμαρτυρίας, όταν βιaστηκε κατ΄επανάληψη και με πολύ άγριο τρόπο, από πέντε άνδρες στην πλατεία.


Μετά την sεξουαλική επίθεση, η 22χρονη δημοσιογράφος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου η κατάσταση της κρίθηκε σοβαρή.


Αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, πήρε εξιτήριο, και στη συνέχεια η πρεσβεία της Ολλανδίας την έστειλε στην πατρίδα της.


Η άτυχη κοπέλα, συνεργαζόταν με αιγυπτιακή οργάνωση και είχε πάει στην πλατεία για να βγάλει φωτογραφίες, όταν δέχτηκε την ομαδική sεξουαλική επίθεση.


Όσο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, κατέθεσε για τον ομαδικό βιaσμό, ενώ ο εισαγγελέας της Αιγύπτου έχει διατάξει να ξεκινήσει σχετική έρευνα για το φρικιαστικό περιστατικό.


Χαρακτηριστικό είναι πάντως, πως αυτό είναι ένα από τα πολλά κρούσματα από τότε που ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην πλατεία Ταχρίρ.


Μόνο την Παρασκευή, αναφέρθηκαν επτά βιασμοί, ενώ την Κυριακή τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, αφού κατεγράφησαν 46 κρούσματα, το οποίο και αποτελεί αριθμό ρεκόρ.
Δείτε πως μπορείτε να κάψετε περιττό λίπος με την
 βοήθεια του  Green Coffee Bean Pure διαβάστε περισσότερα εδώ 
-->
πηγη