Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Άγριο ΞΥΛΟ αστυνομικού σε αστυνομικό!!! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Άγριος ξυλοδαρμός μέσα σε συνδικαλιστικό σωματείο


Στην περιγραφή του βίντεο στο youtube αναφέρονται τα εξής:


"Όπως θα δείτε, οι σκηνές έχουν καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος και τα γεγονότα που κατέγραψε η κάμερα, έχουν συμβεί μέσα στα γραφεία συνδικαλιστικού σωματείου.

Για ευνόητους λόγους, καλύψαμε την οθόνη με blur (θολό) για την προστασία περισσότερο του θύματος.
Είναι αδιανόητο οι όποιες διαφορές να λύνονται με τη φασιστική- χρυσαυγίτικη αντίληψη όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος. Το βίντεο αυτό και οι συμπεριφορές που καταγράφει, αποτελούν μνημείο όνειδους για τον αστυνομικό συνδικαλισμό και ως τέτοιο θεωρούμε αυτονόητο από πλευράς ΠΟΑΣΥ ν' αναζητήσει τους πρωταγωνιστές ώστε ν' απομονωθεί ο μποξέρ.
Δική μας δουλειά αποτελεί η αποκάλυψη της πράξης και η στηλίτευση της. Εκτός κι αν θέλουν τέτοιους συνδικαλιστές να "κοσμούν" το λειτούργημα και την Αστυνομία.
Αυτονόητη θεωρούμε επίσης, παρότι υπάρχει απόσταση χρόνου από το "έγκλημα" μέχρι τη δημοσιοποίηση του, την παρέμβαση του αρχηγείου της Αστυνομίας, καθώς τα γραφεία μιας συνδικαλιστικής Ένωσης αποτελούν αστυνομική υπηρεσία κι ένα μέλος της ΕΛ.ΑΣ. που επιδεικνύει τέτοιου είδους συμπεριφορά, θεωρούμε ότι πρέπει να λογοδοτήσει για την πράξη.
Από την άλλη και με δεδομένη την πάροδο τόσου χρόνου, ο συνδικαλιστής των ΜΑΤ που ενήργησε ως κοινός τραμπούκος, έχει τον χρόνο για την επανόρθωση.
Αρκεί νομίζουμε μια δημόσια συγνώμη και η απόδοση της πράξης στην κακιά ώρα και στην άσχημη συγκυρία.
Χρόνος και τρόπος υπάρχει για όλους.
Αρκεί να τον εκμεταλλευτούν".

Δείτε πως μπορείτε να κάψετε περιττό λίπος με την
 βοήθεια του  Green Coffee Bean Pure διαβάστε περισσότερα εδώ 
-->
πηγη