Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΔΕΙΤΕ:Η φοιτήτρια με τους 500 εpαστέςΕχει στο ενεργητικό της πεντακόσιους εpαστές, συμμετοχή σε όργια, sεξ με εντελώς αγνώστους και είναι μόνο 24 ετών! Η Νατάσα Ατλι, κορίτσι από αριστοκρατικό τζάκι της Βρετανίας, συγγενής του μεταπολεμικού πρωθυπουργού Κλέμεντ Ατλι και φοιτήτρια, παραδέχεται ότι είναι εθισμένη στο .sεξ γιατί «την απελευθερώνει»!
Το μαύρο πρόβατο της οικογένειας Ατλι παραδέχεται ότι με τις κακές συνήθειες προκαλεί τη φρίκη στην οικογένειά της, αλλά δεν συμμερίζεται την άποψη


ότι ο τρόπος ζωής της είναι κακός. Ο στρατιωτικός πατέρας της και η μητέρα της χώρισαν όταν ήταν τριών ετών και για αρκετά χρόνια την είχε αναλάβει η γιαγιά της, η οποία την έπαιρνε μαζί της σε κυνήγι αλεπούς, αλλά και της διάβαζε ελληνική μυθολογία όπου υπάρχουν αρκετές sεξουαλικές αναφορές.

Την πρώτη της sεξουαλική εμπειρία η Νατάσα την είχε στα 15 της με τη συμμετοχή δύο παρτενέρ! «Τα άλλα παιδιά στο σχολείο μου δημιούργησαν αισθήματα ντροπής. Αλλά οι sεξουαλικές μου ανάγκες με έκαναν πιο δυνατή, αν και τις καταπίεσα για να μπορέσω να τελειώσω το σχολείο με πολλά άριστα και να περάσω από συνέντευξη για να εισαχθώ στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Οι γονείς μου όμως μου σύστησαν να φοιτήσω στο Πανεπιστήμιο Ρούαγιαλ Χολοουγουέι στο Λονδίνο» εξηγεί η Νατάσα.

Ακουσε τη συμβουλή τους και φρόντισε να τη συνδυάσει με το τερπνό, αφού οι παμπ της βρετανικής πρωτεύουσας αποδείχθηκαν ιδανικές για την εύρεση ανδρών που θα ικανοποιούσαν τις sεξουαλικές φαντασιώσεις της.

Στα 19 της πήγε στο πρώτο sεξ πάρτι, όπου αφού ήπιε μερικά ποτά, χαλάρωσε και πέρασε καλά. Τόσο καλά μάλιστα που αποφάσισε να διοργανώνει και εκείνη sεξ πάρτι, μέσα από τα οποία έφτασε να έχει στο ενεργητικό της 500 σεξουαλικούς παρτενέρ.

«Το πρώτο πάρτι οργίων το διοργάνωσα σε έπαυλη στο Σόμερσετ, όπου οι συμμετέχοντες έκαναν sεξ παντού, ακόμα και στον κήπο, μπροστά σε όλους. Πλέον διοργανώνω συχνά πάρτι και έχω συγκεντρώσει 542.000 ευρώ» αποκαλύπτει.


-->