Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Όνειρό της είναι να γίνει 730 κιλά! (Εικόνες Σοκ)


Άλλοι ονειρεύονται ένα ταξίδι, άλλοι τους έξι αριθμούς του Λόττο και η Susanne Eman να γίνει η πιο παχιά γυναίκα στον κόσμο!.....

Η 33χρονη γυναίκα και μητέρα δυο παιδιών από τη Βρετανία, ζυγίζει 330 κιλά και καταναλώνει 22.000 θερμίδες προκειμένου να φτάσει τα 730 κιλά!


Στο πλευρό της μάλιστα για το σκοπό αυτό έχει και τον αγαπημένο της ο οποίος είναι σεφ…


Ο αρραβωνιαστικός της Parker Clack λατρεύει να της μαγειρεύει λαχταριστά και ατελείωτα γεύματα καθ’ όλη την ημέρα: «Λατρεύω το φαγητό και ο Parker λατρεύει να μου μαγειρεύει. Είμαστε ένα ζευγάρι βγαλμένο από τον παράδεισο!», δηλώνει η 33χρονη.

Το ειδύλλιο «μαγειρεύτηκε» στο διαδικτύου όπου και γνωρίστηκαν οι δυο εραστές ενώ σύντομα θα ανέβουν (τρόπος του λέγειν λόγω του βάρους της Eman) τα σκαλιά της εκκλησίας.


«Του αρέσουν οι χοντρές γυναίκες και βλέπει πόσο ευτυχισμένη είμαι όταν τρώω», αναφωνεί η ερωτευμένη γυναίκα για το έτερο της ήμισυ. «Το αγαπημένο μου πιάτο, είναι σπαγγέτι μπολονέζ το οποίο είναι και μια από τις σπεσιαλιτέ του. Ο Parker κάνει σχεδόν τα πάντα: μαγειρεύει, κάνει το νοικοκυριό του σπιτιού και με βοηθάει στους μικρούς μου περιπάτους».

Έρωτας XXXL!


-->