Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

BINTEO Έκοψαν την σύνταξη σε ανάπηρο με ακρωτηριασμένο πόδι και του είπαν οτι θα ξαναπεράσει απο επιτροπή.Ένα απίστευτο δράμα ζει η οικογένεια του Νικόλαου Μπατζάκα από τη Μυτιλήνη.

Το Σεπτέμβριο του 2009 ο κ. Μπατζάκας ύστερα από μία σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπισε αναγκάστηκε να χάσει το αριστερό του πόδι το οποίο ακρωτηρίασαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Μέσα στη δυστυχία του, έκανε τα απαραίτητα χαρτιά για να παίρνει την αναπηρική του σύνταξη.

Το 2012 όμως όπως λέει με πίκρα μιλώντας στο lesvosnews.gr, του έκοψαν τη σύνταξη και του είπαν ότι θα ξαναπεράσει από επιτροπή.

«Τι επιτροπή να περάσω με το ένα πόδι;… Αυτό δεν το κατάλαβα… Εκτός αν πιστεύουν ότι θα βγει…», αναφέρει ο κ. Μπατζάκας.

Όπως καταγγέλλει στο LesvosNews.gr, μέχρι τώρα δεν έχει περάσει από την αρμόδια επιτροπή, αλλά και δεν υπάρχει και σε καμία λίστα, αυτών που θα περάσουν από την επιτροπή.


Φυσικά μέχρι τώρα δεν παίρνει και τη σύνταξή του, με αποτέλεσμα τα οικονομικά του προβλήματα, να έχουν βαλτώσει.

Η «χαριστική βολή» ήρθε στον άτυχο συμπολίτη μας πρόσφατα.

Η γυναίκα του που ήταν σχολικός φύλακας και είχαν ένα μικρό εισόδημα από την εργασία της αυτή, δυστυχώς χάνει τη δουλειά της, αφού αντιμετωπίζει κι αυτή το φάσμα της απόλυσης.

Δυστυχώς γι αυτούς, τα πράγματα δυσκόλεψαν πάρα πολύ και σε λίγο θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα ακόμα και για τη σίτισή τους.Ο κ. Νικόλαος Μπατζάκας κάνει έκκληση σε κάθε αρμόδιο φορέα, όπως δουν με ευαισθησία το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οικογένειά του και βρεθεί μία άμεση λύση.


-->