Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Της κακομοίρας στη Βουλή! «Βγάλε τον σκασμό μωρή!» – «Άϊ σιχτίρ από δω!»Μόνο στα χέρια που δεν ήρθαν σήμερα στη Ολομέλεια της Βουλής οι βουλευτίνες της Νέας Δημοκρατίας με την βουλευτίνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Πολυνομοσχεδίου…

Εκνευρισμένος από τις φωνές και τις διακοπές της Ραχήλ Μακρή ο Ιορδάνης Τζαμτζής της Νέας Δημοκρατίας έβρισε τη συνάδελφό του.

«Βγάλε το σκασμό, μωρή!» φώναξε ο Ιορδάνης Τζαμτζής στη βουλευτίνα. «Κυρία Μακρή αναγκαστώ να σας ανακαλέσω στην τάξη!» είπε ο Γιάννης Τραγάκης στην προσπάθειά του να σταματήσει τη βουλευτίνα.

«Άϊ σιχτίρ από δω!» είπε και η Μαρία Αντωνίου της Νέας Δημοκρατίας στην Ραχήλ Μακρή συμπληρώνοντας το παζλ των ύβρεων.Αφορμή, σύμφωνα με το zougla.gr, για όλα στάθηκε η αίτηση αντισυνταγματικότητας που έθεσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τη βουλευτίνα τους Χρυσούλα Γιαταγάνα να επικαλείται την Έκθεση του Επιστημονικού Συμβουλίου του Κράτους σύμφωνα με την οποία υπάρχουν αντισυνταγματικά άρθρα στο νομοσχέδιο.


-->