Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΣΟΚ: Ανακάλυψε ζωντανά σκουλήκια μέσα στο κεφάλι της!
Μια γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία ανακάλυψε ότι οι πονοκέφαλοι που ένιωθε και οι «περίεργοι θόρυβοι» που άκουγε μέσα στο κεφάλι της προέρχονταν από... ζωντανά σκουλήκια που την έτρωγαν!


Η Rochelle Harris μίλησε για τη συγκλονιστική ιστορία της στο ντοκιμαντέρ «Bugs, Bites and Parasites» (Έντομα, Δαγκώματα και Παράσιτα) του Discovery Channel. Η 27χρονη είχε μόλις επιστρέψει στην Αγγλία από ένα ταξίδι στο Περού.

Όπως είπε η ίδια άρχισε να νιώθει έντονους πονοκεφάλους στην πτήση της επιστροφής στην πατρίδα και μέσα σε λίγες ώρες οι πονοκέφαλοι συνοδεύτηκαν με αφόρητους πόνους στη μία πλευρά του προσώπου της. Άκουγε μάλιστα και περίεργους θορύβους μέσα στο κεφάλι της.

Το επόμενο πρωί σηκώθηκε και βρήκε το μαξιλάρι της ποτισμένο με ένα υγρό από τα αυτιά της και έτσι αποφάσισε να πάει στο τμήμα επειγόντων του νοσοκομείου της περιοχής της.

Οι γιατροί δεν έδειξαν να ανησυχούν με τα συμπτώματα που τούς περιέγραφε, λέγοντας ότι μάλλον πρόκειται για κάποια μόλυνση στο αυτί ή φλεγμονή που προέκυψε από δάγκωμα μολυσμένου κουνουπιού.

Την παρέπεμψαν όμως σε ειδικευμένη ομάδα ωτορινολαρυγγολόγων.

Όταν ο ειδικός γιατρός εξέτασε το αυτί της Της είπε ότι είχε βρει κάτι σαν «τρύπα» στο ακουστικό κανάλι, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Μετά από περίπου μια ώρα εξέτασης η Rochelle, που συνοδευόταν από τη μητέρα της, ρώτησε αν μπορούσαν να της δώσουν μια διάγνωση.

«Έχετε σκουλήκια στα αυτιά σας» είπε ο γιατρός και εκείνη ξέσπασε σε κλάματα.

Όσο οι γιατροί προσπαθούσαν να βγάλουν τα σκουλήκια από τα αυτιά της, τόσο οι προνύμφες έμπαιναν πιο βαθιά στο κεφάλι της, αναφέρει άρθρο της Daily Mail.

Ευτυχώς για την ίδια, δεν υπήρχε ζημιά στο τύμπανο του αυτιού της, τα αγγεία και τα νεύρα του προσώπου της.

Τα σκουλήκια είχαν όμως... «μασήσει» 12mm, ανοίγοντας μια τρύπα στο ακουστικό της κανάλι.
Οι γιατροί έριξαν μέσα στο αυτί της ελαιόλαδο, για να δουν αν θα απομακρυνθούν τα σκουλήκια, προσθέτει το δημοσίευμα.

Προς απογοήτευσή τους οι γιατροί ανακάλυψαν την επόμενη μέρα ότι τα σκουλήκια ήταν ακόμη ζωντανά!

Κατάφεραν να αφαιρέσουν δύο, όμως περαιτέρω εξετάσεις με ειδικό μικροσκόπιο τούς έφεραν μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα!

Καθώς προχωρούσαν στο εσωτερικό του αυτιού τους βρήκαν «μια ζωντανή μάζα από προνύμφες». Πέρα από τις δύο που είχαν αφαιρέσει ήδη ανακάλυψαν ότι μέσα στο κεφάλι της Rochelle «φιλοξενούνταν» οκτώ μεγάλα σκουλήκια.

Τα σκουλήκια αφαιρέθηκαν εστάλησαν στο εργαστήριο. Σύμφωνα με τους ειδικούς μύγες είχαν κάνει τα αυγά τους μέσα στο αυτί της.

Όπως ανέφερε η Rochelle, θυμάται να περνούν μέσα από ένα σμήνος μυγών στο Περού και ότι μια είχε μπει μέσα στο αυτί της, όμως τότε δεν έδωσε και μεγάλη σημασία.
Δείτε το βίντεο:


-->