Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Απίστευτο: Απειλούσε τον άντρα της με μαχαίρι για να κάνουν $εξ και αυτός...Μια απίστευτη ιστορία με τραγικό τέλος ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ένας άνδρας στον Καναδά σκότωσε τη σύζυγό του επειδή εκείνη τον απειλούσε με μαχαίρι για να κάνουν $εξ!!!


Στην αρχή τα πράγματα ήταν πιο ήρεμα. Εκείνη απαιτούσε να κάνουν $εξ αλλά εκείνος αντιστεκόταν. Τότε έβαλαν στοίχημα. Ο 57χρονος είπε στη σύζυγό του πως θα έκαναν $εξ αν εκείνη κατάφερνε να τον κερδίσει σε ένα παιχνίδι στο Nintendo Wii. Το κίνητρο προφανώς ήταν ισχυρό και η γυναίκα τα κατάφερε. Γέμισε λοιπόν το κρεβάτι τους με $εξουαλικά παιχνίδια, αλλά ο Γουέινς της δήλωσε πως ήταν πολύ κουρασμένος. Αυτό φαίνεται πως την έκανε έξαλλη.


Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο ο Καναδός συνταξιούχος εκείνος κοιμήθηκε αλλά λίγη ώρα αργότερα ξύπνησε όταν η σύζυγός του άρχισε να τον χτυπάει.


Η κατάσταση έγινε τρομακτική όταν εκείνη άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τον απείλησε. Εκείνη τη στιγμή έβγαλε από το κομοδίνο το όπλο του και την πυροβόλησε στο πρόσωπο.Ωστόσο, σύμφωνα με τον Εισαγγελέα η υπόθεση έχει κενά, καθώς το το μαχαίρι πιθανότατα τοποθετήθηκε στο χέρι της συζύγου του αφού εκείνη είχε πεθάνει.


-->