Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

«Είναι πιο εύκολο να τον σκοτώσω, απ' το διαζύγιο»

Μυστικός αστυνομικός από το Μίσιγκαν, που υποδύεται έναν «πληρωμένο δολοφόνο», καταγράφει σε βίντεο την 21 ετών Julia Merfeld...

να περιγράφει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πληρώσει κάποιον για να σκοτώσει το σύζυγό της.

«Μου είναι πιο εύκολο αυτό από το να πάρω διαζύγιο. Δε θέλω να τον πληγώσω, ούτε να αντιμετωπίσω τις αντιδράσεις της οικογένειάς μου» ακούγεται να λέει.

Η νεαρή γυναίκα προσέφερε αμοιβή 50.000 δολαρίων στον υποτιθέμενο δολοφόνο για να σκοτώσει τον άντρα της.

Φυσικά δε γνώριζε ότι εκείνος ήταν αστυνομικός και μάλιστα ότι κατέγραφε σε βίντεο την κυνική ομολογία του σχεδίου της.

Στο βίντεο ακούγεται να του ζητά να τον σκοτώσει μια Πέμπτη, στις 18 ή 25 Απριλίου, γιατί εκείνη την ημέρα λείπει στη δουλειά. Επίσης, τού πηγαίνει σε δεύτερο ραντεβού μερικά χαρτιά με το σχεδιάγραμμα του σπιτιού και μια φωτογραφία του συζύγου της.

Ζητά από το δολοφόνο να τον σκοτώσει «όσο πιο ανώδυνα γίνεται» ενώ στις επανειλημμένες ερωτήσεις του αστυνομικού για το αν είναι σίγουρη για την απόφασή της, εκείνη απαντά ναι.

Η 21χρονη ανέφερε για πρώτη φορά ότι ήθελε τον άντρα της νεκρό σε ένα συνάδελφό της. Αρχικά ο Carlos Ramons πίστεψε ότι ήταν αστείο, όταν όμως η Julia το ανέφερε ξανά, εκείνος αποφάσισε να πάει στην αστυνομία.

Η Julia ομολόγησε την ενοχή της για υποκίνηση δολοφονίας τον περασμένο Ιούνιο και αναμένεται να καταδικαστεί σε τουλάχιστον έξι χρόνια φυλάκιση, αναφέρει δημοσίευμα του Time.
Απόκτησε στο Public.gr Sony internet Tv με δώρο smartphone Sony Xperia™ L αξίας 299€ και δωρεάν τα μεταφορικά! Δες το εδω 
πηγη
-->