Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Η Αυστραλέζα που έγινε πλούσια και διάσημη γράφοντας για δίαιτες, συνεχίζει να παχαίνει


Είναι τώρα εμφάνιση αυτή!


Πριν μήνες είχαμε ασχοληθεί ξανά με την Αυστραλέζα Ajay Rochester, τη γυναίκας που έγινε γνωστή, ως η γκουρού της δίαιτας και ως η συγγραφέας βιβλίων πώς να χάσεις γρήγορα και εύκολα κιλά. Μάλιστα η ίδια είχε γίνει ζωντανό παράδειγμα χάνοντας σχεδόν 50 κιλά και εμπνέοντας πολλά κορίτσια που προσπαθούσαν χρόνια με δίαιτες και διατροφές.

Όπως είχαμε ξαναγράψει στο queen η Ajay παρουσίασε το reality παιχνίδι "Biggest Loser" (Εύσωμοι διαγωνιζόμενοι προσπαθούν να χάσουν βάρος με σκοπό να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο) ίδρυσε την ιστοσελίδα "The Healthy Body Club" και έγραψε αρκετά best sellers βιβλία, τα οποία εξηγούν τον τρ΄΄οπο με τον οποίο χάνεις εύκολα, γρήγορα και μόνιμα τα περιττά κιλά σου. Όπως ήταν φτυσιολογικό έγινε σχεδόν ηρωίδα από το κοινό της.

Όμως δεν κατάφερε να κάνει πράξη όσα έγραφε στα best seller βιβλία της και χρόνο με το χρόνο το βάρος της αυξάνονταν. Μάλιστα και η ίδια σε συνέντευξή της δήλωσε ότι έβαζε 1 κιλό τη βδομάδα. Δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς περίπλοκα μαθηματικά για να κάνει την πράξη. Το αποτέλεσμα φαίνεται και η ίδια δεν κάνει καμία προσπαθεια να το κρύψει άλλωστε.
Η 44χρονη συγγραφέας και παρουσιάστρια ανέκαθεν είχε αυτοπεποίθηση με το σώμα της, η οποία δεν την εγκατέλειψε ούτε και σήμερα. Οι φωτογραφίες είναι από τις διακοπές στη στο Las vegas όπου τόλμησε να αφορέσει μικροσκοπικό μπικίνι και θεόρατα τακούνια. Η Ajay ήπιε κοκτέιλ, γέλασε με τους φίλους της, χόρεψε, κολύμπησε και διασκέδασε μη δίνοντας σημασία στα βλέμματα και στα σχόλια. Τώρα όσο αφορά στο θέμα, δηλαδή στο πόσο κομψό ή αντιαισθητικό ήταν ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Έτσι και Αλλιώς τη Ajay δεν την νοιάζει . Το έχει πολλές φορές και το δείχνει και στην πράξη.


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ediva.gr - Κέρδισε ένα τριήμερο στην Χαλκιδική!!!Πάρε μέρος από εδώ

πηγη
-->