Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Δείτε τους πρωταγωνιστές της ταινίας Matilda 17 χρόνια μετά!

Σε ένα νοσταλγικό reunion! 


Όλοι μας θυμόμαστε, ή τουλάχιστον όσοι είμαστε γύρω στα 25 με 30 τη θρυλική ταινία φαντασίας Matilda διά χειρός Danny Devito, ο οποίος μάλιστα κρατούσε και έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Και σίγουρα όλοι μας εκείνη την περίοδο καταβάλλαμε φιλότιμες προσπάθειες να μετακινήσουμε πράγματα μόνο με τη δύναμη του μυαλού, όπως ακριβώς η μικρούλα Matilda την οποία και ενσάρκωνε η Mara Wilson.
Σήμερα, 17 χρόνια μετά οι συντελεστές της ταινίας διοργάνωσαν ένα συγκινητικό reunion  για να θυμηθούν τα παλιά! Εκεί φυσικά ήταν εκτός από τους δύο προαναφερθέντες, η θεότρελη μητέρα της Matilda, ο αντιπαθητικός μεγαλύτερος αδερφός, η γλυκιά δασκάλα, κυρία Μέλι την έλεγαν και φυσικά η μισητή διευθύντρια του σχολείου Miss Trunchball!
Το παράδοξο της υπόθεσης δε, το οποίο επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά τον κανόνα, είναι ότι όλα αυτά τα παιδιά-θαύματα, δεν έκαναν την ανάλογη καριέρα, με την πρωταγωνίστρια μάλιστα να δηλώνει, ότι το να γυρίζει ταινίες ήταν ότι χειρότερο της έχει συμβεί και ότι χαίρεται πολύ που πλέον εγκατέλειψε το άθλημα.
Τουλάχιστον αυτή βγήκε αλώβητη, εν αντιθέσει με τον συνάδελφο και επίσης παιδί-θαύμα Macaulay Culcin ο οποίος ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την κάτω βόλτα!
πρωταγωνιστές Matilda   
πρωταγωνιστές Matilda   

-->