Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ +18 VIDEO ΣΟΚ: Δείτε το νέο φτηνό ναρκωτικό που κατατρώει τη σάρκα!


Είναι το νέο ναρκωτικό των φτωχών που ξεσκίζει τις σάρκες των ναρκομανών. Το ναρκωτικό διαδόθηκε στην Ρωσία το 2010 και εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Ονομάζεται Κροκοντίλ και είναι τρεις φορές ισχυρότερο από την ηρωίνη, είναι εύκολο στην παρασκευή του και πολύ πιο φτηνό.

Για να επιτευχθεί το θανατηφόρο μιξ χρειάζονται συστατικά που μπορούν εύκολα να βρεθούν στην αγορά αφού υπάρχουν σε όλα τα φαρμακεία και στα σπίτια μας: αποτελείται από ...μια τοξική μίξη κωδεΐνης (περιέχεται σε πολλά φάρμακα καταπολέμισης της ημικρανίας και πωλείται χωρίς συνταγή στα φαρμακεία), βενζίνη, λάδι, βιομηχανικό απορρυπαντικό και ιώδιο!

Μετά την χρήση το ισχυρό νέο ναρκωτικό προκαλεί σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του ναρκομανή στα εσωτερικά του όργανα αλλά και εξωτερικά του σώματός του όπως βλέπετε στις σοκαριστικές φωτογραφίες.

Σε πολλές περιπτώσεις οι γιατροί είναι αναγκασμένοι να προβούν σε ακρωτηριασμούς δαχτύλων αλλά και ολόκληρων μελών για να σώσουν τη ζωή στους χρήστες του Κροκοντίλ! Το καινούριο αυτό ναρκωτικό σκοτώνει τους ναρκομανείς μετά από χρήση που κυμαίνεται από 1 έως 3 χρόνια σε αντίθεση με την ηρωίνη που καταγράφει θνησιμότητα 5 με 7 χρόνια.

Ήδη στην Γερμανία υπάρχουν γιατροί που επιβεβαιώνουν την «εισαγωγή» του ναρκωτικού αλλά και αρκετών θυμάτων από την αρχή του έτους
Το βίντεο είναι γυρισμένο το 2011 και δείχνει τις τρομαχτικές επιπτώσεις στο σώμα των τοξικομανών.


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ediva.gr - Κέρδισε ένα τριήμερο στην Χαλκιδική!!!Πάρε μέρος από εδώ
πηγη
-->