Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ποιος έστειλε ένα κουτί με προφuλακτικά στην Kate και στον William;​Μπορεί να μην έκανε baby shower η Kate Middleton, αλλά αυτό δε σημαίνει πως τα δώρα δεν είναι ευπρόσδεκτα!!

Η φιλανδική κυβέρνηση, λίγο πριν τον ερχομό του πελαργού, έστειλε ένα μεγάλο κουτί στο πριγκιπικό ζεύγος.

Στη Φιλανδία έχουν ως έθιμο να δίνουν δώρο στις μέλλουσες μαμάδες 'ένα κουτί γεμάτο δώρα που φέρνει γούρι στο νεογέννητο και μειώνει το ποσοστό της παιδικής θνησιμότητας.Μάλιστα, όσες μαμάδες αποδέχονται το δώρο αφήνουν το μωρό τους να κοιμηθεί ένα βράδυ μέσα στο κουτί.


Η Kate και ο William το δέχτηκαν με χαρά το κουτί, αλλά δε γνωρίζουμε αν θα βάλουν το πριγκιπικό μωρό και το τρίτο κατά σειρά μέλος για τον θρόνο να κοιμηθεί εκεί μέσα.Εκπρόσωπος του παλατιού είπε στο BBC: «Ευχαριστούμε πολύ για το δώρο μητρότητας που λάβαμε από την φιλανδική κυβέρνηση. Ήταν μια πολύ ζεστή χειρονομία και είμαστε ευγνώμονες».

Και για να μπούμε στο ψητό τι περιλαμβάνει το κουτί; Στρώμα, κάλυμμα στρώματος, υπνόσακο, παπλωματοθήκη, κουβέρτα, μια σειρά από ρούχα, καπέλο και γάντια, κολάν σε unisex χρώματα και σχέδια, είδη καλλωπισμού, πετσέτα με κουκούλα, ψαλιδάκι νυχιών, οδοντόβουρτσα, θερμόμετρο μπάνιου, πάνες, κρέμα, μουσελίνα, ένα βιβλίο με εικόνες και άλλα.

Το πιο σημαντικό όμως που βρισκόταν μέσα στο κουτί ήταν τα προφuλακτικά. Το μήνυμα που θέλει να περάσει η φιλανδική κυβέρνηση στον κόσμο είναι να λαμβάνει προφυλάξεις για να είναι ασφαλής στην περίπτωση που δεν θέλει να κάνει παιδιά.
Δείτε πως μπορείτε να κάψετε περιττό λίπος με την
 βοήθεια του  Green Coffee Bean Pure διαβάστε περισσότερα εδώ 
-->
πηγη