Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Βίντεο-ΣΟΚ! Γιατρός πιάστηκε στα πράσα να ασελγεί σε γυναίκα ασθενή!

Βίντεο-ΣΟΚ! Γιατρός πιάστηκε στα πράσα να ασελγεί σε γυναίκα ασθενή!
Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε έχει ξεσηκώσει θύελλα στην Ιταλία! Οι συντελεστές της εκπομπής ''Striscia la Notizia'', ύστερα από πολλές καταγγελίες που είχαν δεχτεί για έναν γιατρό αποφάσισαν να ερευνήσουν το θέμα με κρυφή κάμερα!

Και πράγματι αυτό που κατέγραψε η κάμερα είναι συγκλονιστικό! Γιατρός εκμεταλλεύεται τις ασθενείς του και τις παρενοχλεί σeξουαλικά ενώ τις εξετάζει!

Μια δημοσιογράφος της εκπομπής υποδύθηκε την ασθενή! Έκλεισε ραντεβού στο ιατρείο του, στην περιοχή Quadraro στη Ρώμη και εμφανίσθηκε την προκαθορισμένη ώρα! Μέσα στην τσάντα της που την άφησε απέναντι από το κρεβάτι όπου ο γιατρός εξετάζει, είχε καμουφλαρισμένη μια μικρή κάμερα που κατέγραφε τα πάντα!

Από την αρχή, όπως θα δείτε οι κινήσεις του γιατρού, αν και τυπικές, είναι "περίεργες" !΄Ώσπου όταν η ασθενής ξαπλώνει, εκείνος της εξετάζει το στήθος σκύβει και αρχίζει να την φιλάει στις θηλέσ!

Το θύμα του ζητάει έντονα να σταματήσει, και εκείνος δε το κάνει!

Ξαφνικά εισβάλλει το τηλεοπτικό συνεργείο!Ο γιατρός εκτός εαυτού επιτίθεται, σπάει τις κάμερες, κλωτσάει τον οπερατέρ και τον δημοσιογράφο και τέλος αρπάζει το μικρόφωνο και το χρησιμοποιεί σαν όπλο και ορμάει πάλι στριφογυρίζοντας το με δύναμη πάνω στο κεφάλι του!ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ediva.gr - Κέρδισε ένα τριήμερο στην Χαλκιδική!!!Πάρε μέρος από εδώ
πηγη
-->