Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Λαμόγιο οδηγός ζητάει χρήματα για λογαριασμό της οικογένοιας του 19χρονου στο facebookΕχθές στο facebook αναρτήθηκε το κηδειόχαρτο του άτυχου Αθανάσιου Καναούτη που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα στο Περιστέρι , μαζί με μια πολύ περίεργη ανακοίνωση που από την αρχή μας φάνηκε πολύ ύποπτη.

Ζητάει...
10.000 ευρώ προκειμένου να “βοηθήσει” υποτίθεται την οικογένεια του 19χρονου Θανάση Καναούτη! Ντροπή και αίσχος!Η ανακοίνωση αναρτήθηκε πρώτα στην ομάδα Η Εποχή της Απεργίας ΟΣΥ ΑΕ και βρήκαμε και τον διαχειριστή της ομάδας Bill Katropoylos οποίος επέμενε μεχρι αργά το βράδυ οτι είναι δίπλα στην οικογένοια.Επικοινωνήσαμε με συνάδελφο απο το makeleio.gr που ήρθε σε επαφή με την οικογένοια του Θανάση και μας μετέφεραν κατηγορηματικά πως ποτέ δεν ζήτησαν χρήματα από κανέναν και ότι είναι απαράδεκτο το συγκεκριμένο γεγονός. Ο Βασίλης Κατρόπουλος είναι πρώην γείτονας της οικογένειας ο οποίος την πλησίασε με σκοπό να την “βοηθήσει” και δεν είναι η πρώτη φορά που μπερδεύεται στα πόδια τους! “

Δεν ζητήσαμε ποτέ χρήματα από κανέναν για κανένα λόγο.Eίναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει.Να κατέβει η σελίδα“ δηλώνει κατηγορηματικά η οικογένεια στο makeleio.gr.
Να παρέμβει τώρα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!
Ντροπή και αίσχος να κυκλοφορεί σε όλο το διαδίκτυο αυτό που διάβαζετε παρακάτω…Έκτακτο γεγονός -κοινοποιήστε το παντού
Οικονομικοί ενίσχυση της οικογένειας του 18χρονου Αθανάσιου Καναούτη από το Περιστέρι, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα το βράδυ της Τρίτης, <<πέφτοντας >>από τρόλεϊ
Καλημέρα
Χρόνια πολλά σε αυτούς που γιορτάζουν
Δυστυχώς οι οικογένεια του 18χρονου εκλιπόντος Αθανάσιου Καναούτη δεν γιορτάζει !
Γραφτήκαν πολλά και διάφορα ,δεν θα αναφερθώ καθόλου για το επεισόδιο ενώ γνωρίζω πολλά!
Τα περισσότερα που γράφονται είναι αναληθής !
Συμπαραστέκομαι και στης τρεις οικογένειες του δράματος αυτού , Εκλιπόντος , Οδηγού , Ελεγκτή , με μια διαφορά να γίνει γνωστή όλοι η αλήθεια !για να γίνει αυτό! όλοι πρέπει να συνδράμουν – βοηθήσουν την οικογένεια του εκλιπόντος οικονομικά! για να μπορέσουν να βάλουν δικό τους πραγματογνώμονα για το όχημα που έγινε το περιστατικό, καθώς και για ιατροδικαστικοί εξέταση-Δικηγόρο-ΕΞΟΔΑ ΚΗΔΕΙΑΣ κλπ ,ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙ ΤΑ 10.000 ΕΥΡΩ !!
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 047/763518-45
Δικαιούχοι
ΚΑΝΑΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (πατέρας )
ΤΡΑΙΦΟΡΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (μητέρα )
Περιμένω όλοι να συνδράμετε και να δείξετε την ανθρωπιά σας , όλοι μπορούμε να δώσουμε 1-2-3-4-5-…..ευρω, στο χέρι σας είναι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φυσικά επιβάλετε υποστήριξη των οικογενειών με ψυχολόγο , το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει γίνει , απών το κράτος μέχρι την ώρα αυτήν!!

Φυσικά επιβάλετε υποστήριξη των οικογενειών από την Εταιρία 0ΣΥ ΑΕ !!
Φυσικά επιβάλετε υποστήριξη των οικογενειών από τα Σωματεία εργαζομένων της 0ΣΥ ΑΕ !!
Φυσικά επιβάλετε να είμαστε πάρων στην κηδεία του εκλιπόντος !!
Σημ : Είμαι σοκαρισμένος με αυτά που έγιναν στο ανωτέρω περιστατικό !!!!
Ας προσέχουμε λοιπον ολοι περισσότερο πριν εμπιστευθούμε τον οποιοδήποτε στο διαδύκτιο


ΠΗΓΗ: http://odigosagoras2.wordpress.com