Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: «ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ

Διαβάστε τη καταγγελία που ήρθε στα γραφεία του Μακελειό από φίλο της ιστοσελίδας μας. Περιμένουμε τα σχόλια και τις δικές σας καταγγελίες.

Η καταγγελία αυτούσια:

Κύριε Χίο

καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα

Χθες 18/08/2013 πήγα με ένα φίλο μου εν ονόματι Οικονόμου Δημήτριο να παρακολουθήσουμε τον αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας ( Παναιτωλικού , κατάγομαι από το Αγρίνιο ) , κατευθυνθήκαμε στα εκδοτήρια δίπλα στη θύρα 4 και ζητήσαμε 2 εισιτήρια για την συγκεκριμένη θύρα ( γνωρίζαμε ότι εκεί θα είναι και άλλοι Αγρινιώτες ) δίνοντας τις ταυτότητες μας και 50,00 ευρώ , περιμένοντας και τα ρέστα , η κοπελιά όμως στο ταμείο μας ζητάει όμως 10 ευρώ ακόμη γιατί μας λέει υπάρχουν μόνο εισιτήρια των 30,00 ευρώ!! Τα άλλα έχουν εξαντληθεί !! αφού τις δίνουμε και το 10ρικο και μη μπορώντας να κάνουμε διαφορετικά (άντε λέω σε σουίτα θα κάτσουμε!!) διαπιστώνουμε ότι τα εισιτήρια ήταν των 15,00 ευρώ έκαστο και για τα άλλα 30,00 ευρώ μας εξέδωσε απόδειξη είσπραξης , αθεώρητη φυσικά !! με την αιτιολογία ΔΩΡΕΑ!! Ξέρετε πολλούς να δίνουν δωρεές χωρίς τη θέληση τους , τι σόι δωρεά είναι αυτή ; νταβατζηλίκι είναι και μάλιστα μαύρο χρήμα! , δεν θα φορολογηθεί καν σαν έσοδο ( αμφιβάλλω αν θα το περάσουν και στα βιβλία της ΠΑΕ , αλλά διόλου με ενδιαφέρει , αυτό είναι θέμα του ΣΔΟΕ και της Εφορίας) και αφού διαμαρτυρηθήκαμε μας λέει ότι είναι για την ανακαίνιση του γηπέδου!! , ( δηλαδή την ανακαίνιση του γηπέδου να την πληρώσει ο οπαδός του Παναθηναϊκού αν αυτός το επιθυμεί και ο Αλαφούζος που έχει το χρήμα , εμείς οι ουδέτεροι γιατί να την πληρώσουμε και μάλιστα χωρίς να συμφωνούμε); Τελικά το παιχνίδι μόλις είχε αρχίσει πήραμε τα εισιτήρια και πήγαμε στη θύρα 12 για την οποία ήταν τελικά τα εισιτήρια διαπιστώνοντας ότι απέναντι η θύρα 4 ίσως και η 5 αλλά και άλλα σημεία των κερκίδων του γηπέδου ήταν άδεια!!Δεν πηγαίναμε καλύτερα να τα φάμε αστακούς παρά να δώσουμε στα λαμόγια τους ποδοσφαιροπαράγοντες και εφοπλιστοβιομήχανοεργολάβους που κάνουν κουμάντο σε αυτό τον τόπο με τα παπαγαλάκια τους γλύφτες μεγαλοδημοσιογράφους που μας έχουν φτάσει εδώ που μας έχουν φτάσει.

Κύριε Χίο μου αρέσει ο τρόπος που τα λες , φαίνεσαι και το πιστεύω άμεμπτος και σε διαβάζω καθημερινά ( χωρίς υπερβολή είναι η πρώτη μου επιλογή!! ) το blog σου και θέλω να το βγάλεις στο makeleio το παραπάνω.

Ξεφτιλισμένοι ποδοσφαιροπαράγοντες , μόνο ο Κωστούλας είναι καθαρός!! Γι αυτό τον ρίξατε πρόπερσι , που θα πάει όμως κάποια στιγμή θα ξεβρομίσει ο τόπος γιατί δεν πάει άλλο!!
ΦΙΛΙΚΑ 
ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ