Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Μετράει αντίστροφα η Λέσβος.



Ανεπανάληπτες στιγμές ζει το νησί της Σαπφούς τις τελευταίες ώρες. Ο σημερινός(19/08) αγώνας της ΑΕΛΚ θα μείνει στην ιστορία του Λεσβιακού ποδοσφαίρου, καθώς θα είναι ο πρώτος αγώνας ομάδος από τη Λέσβο, στην μεγαλύτερη κατηγορία, τη Superleague.

Το γεγονός μάλιστα ότι ο παρθενικός αγώνας της Καλλονής, είναι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, δίνει μεγαλύτερο κύρος και σημασία στην συγκεκριμένη αναμέτρηση για τους νησιώτες.

Οι Καλλονιάτες φυσικά, δεν έχουν στο «τεφτέρι» τους υπολογίσει βαθμό ή βαθμούς από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στη προσπάθεια τους για παραμονή, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το επιδιώξουν, και δεν θα κοιτάξουν στα μάτια το Σαβιόλα και τη παρέα του.

Η αποστολή των Καλλονιατών σήμερα(19/08) το πρωί πάτησε χόρτο στο ΟΑΚΑ, και έκανε μια πρώτη αναγνωριστική βόλτα στην «έδρα» της.

Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν κάτι παραπάνω από 20.000 κόσμου, εκ των οποίων οι 1.000 αναμένονται οπαδοί των «γηπεδούχων».

Οι φίλοι των Καλλονιατών όμως έχουν αρχίσει την προετοιμασία για το μεγάλο παιχνίδι, και αναμένεται όλες οι καφετέριες να σφύζουν από κόσμο to βράδυ πριν καν αρχίσει ο αγώνας, για να δουν όλοι αυτή τη σπουδαία μονομαχία του πρωτοπόρου, με τον πρωταθλητή.

Τα πλάνα του «Ρουμάνου»
Ο Γιάννης Μαντζουράκης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1. Ο Χόγκ αναμένεται να είναι στον «άσσο», και οι Ποντάνι, Αναστασιάδης, Πίντο και Χωριανόπουλος στο χώρο της άμυνας. Οι Μαρσέλο και Φαρία αναμένεται να είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με 10άρι τον Λεοζίνιο και τους Μανούσο, Γκαρσία στις πτέρυγες. Στην επίθεση αναμένεται να είναι ο Βλάσης Καζάκης.

Εκτός για την Καλλονή έμειναν οι Σιλιγαρδάκης(κάρτες), Περόνε(τραυματίας), Κριπιντίρης(τραυματίας).

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1 και ραδιοφωνικά από τον Real FM. Επίσης θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση από το Pamesports.gr.