Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Δείτε ποιος γνωστός ηθοποιός δήλωσε «Στα 18 μου έκανα σeξ με άντρα, στα 33 θα κάνω με γυναίκα»
«Έμπειρος» δηλώνει ο Charlie Hunnam αναφορικά με το ρόλο του Christian Grey, ήρωα του διάσημου best seller Fifty Shades Of Grey, το οποίο μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη. Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός από τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο, το «Sons Of Anarchy», κατάφερε να κερδίσει έναν ρόλο που πολλοί θα ήθελαν και αυτή τη στιγμή, όπως είναι φυσικό, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter, o Hunnam αναφέρθηκε σε παλαιότερη σειρά που πρωταγωνιστούσε, το βρετανικό «Queer As Folk», και η οποία ήταν η ιστορία τριών gay που μένουν στο Manchester: «Η σειρά είχε ξεκάθαρα σεξοuαλικές σκηνές με άντρα. Σήμερα, είμαι 16 χρόνια πιο ώριμος . Εφόσον, λοιπόν, κατάφερα να κάνω seχ στα 18 μου με έναν άντρα, σίγουρα μπορώ να τα καταφέρω στα 33 μου με μια γυναίκα!»

Ο βρετανός ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα στο πώς ανταποκρίθηκε η επί σειρά ετών σύντροφός του, Morgana McNelis, στην είδηση ότι θα παίξει το ρόλο του Grey λέγοντας: «Έχει διάβασει το βιβλίο και το λατρεύει και είναι πολύ ενθουσιασμένη γι” αυτή την ευκαιρία που μου δόθηκε. Νομίζω, επίσης, ότι θα μας φέρει και πιο κοντά!»

Τέλος, μίλησε για τη συμπρωταγωνίστρια του, Dakota Johnson, που θα ερμηνεύσει την Anastasia Steele, για την οποία είπε ότι «από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στο ίδιο δωμάτιο και αρχίσαμε να διαβάζουμε τους ρόλους, κατάλαβα ότι ήθελα να το κάνω, ότι υπάρχει χημεία ανάμεσά μας.»


Μέχρι, όμως, να δούμε τον Charlie Hunnam ως Christian Grey ας πάρουμε μια γεύση από τη σειρά «Sons Of Anarchy» που μόλις έκανε πρεμιέρα στην Αμερική.

πηγη