Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Ο απίθανος λόγος για τον οποίο έπεσαν οι πωλήσεις στα ξυραφάκια!!!
Μιας και οι γενειάδες και το αξύριστο λουκ είναι της μόδας, αναμφίβολα τα ξυραφάκια έγιναν λιγότερο απαραίτητα στους άντρες.

Κι όλα αυτά, γιατί οι hipsters έκαναν καλή δουλειά με την εμφάνισή τους. Το ατημέλητο και αξύριστο στυλ έγινε τόσο μόδα, που όλοι αποφασίζουν να αφήσουν στην άκρη τα ξυρίσματα! Η μόδα, το υψηλό κόστος για ξύρισμα, καθώς και η σχετικά ήπια τριχοφυΐα των Ασιατών έχουν ρίξει κατακόρυφα τις πωλήσεις.

Τα μούσια έκαναν το μεγαλύτερο comeback εδώ και δεκαετίες και οι εταιρείες κατασκευής ξυραφιών, όπως η Gilette ή η Schick, έχουν προβληματιστεί.

Οι πωλήσεις στα ξυραφάκια στη Βόρεια Αμερική έχουν πέσει τρομερά... ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν άντρες που καταφεύγουν μέχρι και στη μεταμόσχευση τριχών στο πρόσωπο!Η Procter & Gamble, ιδιοκτήτρια εταιρεία της κολοσσιαίας Gillette, αναφέρθηκε στις χαμηλές πωλήσεις ξυραφιών, ενώ η εταιρεία ερευνών αγοράς Euromonitor International ανέφερε πως το 2013 τα προϊόντα ξυρίσματος προβλέπεται πως θα χάσουν την κυριαρχία τους στην αγορά αντρικών προϊόντων για πρώτη φορά στα χρονικά.

O Brian Wilson των LA Dodgers έχει απορρίψει προσφορά ενός εκατομμυρίου δολαρίων από την 800razors.com, η οποία απλά του πρότεινε να... ξυριστεί.

πηγη