Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Το Ευαγγέλιο του Ιωάννη «ανάγκασε» βιαsτή να μην προχωρήσει στην πράξη του...


  

Για δεύτερη φορά, ο ίδιος άνθρωπος αντέδρασε με τον ίδιο τρόπο
Παρά την εξαιρετικά βίαιη συμπεριφορά του, ένας αδίστακτος κακοποιός φαίνεται πως αισθανόταν ανίσχυρος μπροστά στην προσευχή των θυμάτων του!

Ο Charlie Christopher Bates είχε βιάsει και κλέψει διάφορες γυναίκες, έχοντας μάλιστα εισβάλει και στο σπίτι τους! Ωστόσο, το τελευταίο του θύμα τη γλίτωσε κυριολεκτικά εκ θαύματος.

Ο κακοποιός εισέβαλε στο σπίτι της γυναίκας, στην Τάμπα της Φλόριντα, και την ανάγκασε να γδuθεί και να τον φιλήσει πριν τη βιάsει. Η απελπισμένη γυναίκα γονάτισε και άρχισε να προσεύχεται! Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα παρέθεσε στον κακοποιό ένα εδάφιο από το Ευαγγέλιο του Ιωάννη: «Οὕτω γὰρ ἠγάπησεν ὁ Θεὸς τὸν κόσμον».

Η συμπεριφορά του άντρα έγινε διαφορετική. Ζήτησε συγγνώμη, της έδωσε μια μπλούζα και προσευχήθηκαν μαζί. Η γυναίκα προσπάθησε να του δώσει τη Βίβλο, άλλα αφού ο Bates αρνήθηκε, έσκισε μερικές σελίδες και τον ανάγκασε να τις πάρει!

Αφού έφυγε, η γυναίκα κάλεσε τις Αρχές. Σύμφωνα με την αστυνομία, η προσευχή την έσωσε!

Κάμποσες ώρες αργότερα, αστυνομικοί βρέθηκαν να καταδιώκουν και να σκοτώνουν το Bates, αφού είχαν προηγηθεί ανταλλαγές πυροβολισμών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο κακοποιός αντέδρασε με τέτοιο τρόπο ερχόμενος «αντιμέτωπος» με τη Βίβλο: τον προηγούμενο μήνα είχε εισβάλει σε ένα σπίτι, ζητώντας χρήματα από τη γυναίκα που βρίσκονταν μέσα, απειλώντας τη πως θα τη βιάsει και θα τη σκοτώσει. Αφού η γυναίκα άρχισε να προσεύχεται, ο Bates το έβαλε στα πόδια.

Δείτε βίντεο από την καταδίωξη…

πηγη