Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΡΙΚΗ- ΔΕΙΤΕ τι ετοίμαζαν να κάνουν στο παιδί τους πριν καν γεννηθείΜια απίστευτης σκληρότητας ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας μετά την απόφαση του δικαστηρίου να κρίνει ένοχους ένα πρώην ζευγάρι στη Φλόριντα των ΗΠΑ, που κατά

συρροή κακοποιούσαν σeξουαλικά την κόρη τους!

Οι λεπτομέρειες που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης προκάλεσαν σοκ, μιας και όπως φαίνεται το ζευγάρι είχε συμφωνήσει για τα όσα θα επακολουθούσαν πριν καν το παιδί γεννηθεί! Ο Jonathan Adleta είχε μιλήσει στη μέλλουσα σύζυγό του για το διεστραμμένο πάθος του.

Όταν η Sarah Adleta έμεινε έγκυος, ο Jonathan είπε πως θα την παντρεύονταν μόνο εάν συμφωνούσε να του ικανοποιήσει τις φρικώδεις ορέξεις του! Η γυναίκα συμφώνησε και τελικά παντρεύτηκαν, το 2010.

Το πρώτο παιδί ήταν ένα κορίτσι που ο 25χρονος βίαζε και κακοποιούσε, με τη συναίνεση της μητέρας. Μάλιστα, η 29χρονη Sarah προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πράξη της, εξήγησε πως το έκανε γιατί φοβόταν ότι διαφορετικά θα έχανε το ενδιαφέρον του συζύγου της. Δήλωσε ότι τον αγαπούσε, χρειάζονταν την οικονομική ασφάλεια που της προσέφερε και πως θα έκανε τα πάντα για να μην τον χάσει.

Λίγο καιρό μετά τη γέννηση της κόρης, το ζευγάρι απέκτησε και ένα γιο. Ωστόσο, στα τέλη του 2011, ο Jonathan υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Ο Jonathan Adleta ήταν πεζοναύτης και την εποχή εκείνη υπηρετούσε στο Αφγανιστάν.

Την άνοιξη του 2012, ο Jonathan βρήκε μια νέα σύντροφο η οποία επίσης δέχτηκε να του επιτρέψει την κακοποίηση της δίκη της κόρη, με την ίδια να παρακολουθεί, όπως ομολόγησε στο δικαστήριο.

Η δράση του πaιδόφιλου τερματίστηκε όταν η Sarah ξεκίνησε να επικοινωνεί με έναν άλλο άντρα από τη Βόρεια Καρολίνα. Όπως ομολόγησε, παρακολουθούσε τη γυναίκα να κακοποιεί sεξουαλικά την κόρη της μέσω του Skype!

Το FBI ειδοποιήθηκε για τη δράση μιας γυναίκας που έστελνε γuμνές φωτογραφίες με την ίδια και ένα παιδί. Έτσι βρέθηκε στα χνάρια της Sarah και η φρικτή ιστορία ξετυλίχθηκε.

Τόσο η Sarah, όσο και ο Jonathan κρίθηκαν ένοχοι και αναμένεται να τους ανακοινωθεί η ποινή τους. Η γυναίκα αντιμετωπίζει φυλάκιση 15 με 30 χρόνια για σeξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου, ενώ ο Jonathan ισόβια κάθειρξη.